Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Σχετικά με την 3η/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

          Την  ΤΡΙΤΗ 9/2/16 Συνεδρίασε το Δ.Σ του Νοσοκομείου, με 38 θέματα συζήτησης, 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη και 10 εκτός ημερησίας.  
         Από τα θέματα που συζητήθηκαν, σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη Συνεδρίαση, βαρύνουσα σημασία είχε η συζήτηση και ή λήψη αποφάσεων, για:
Ø Την στέγαση της Σχολής, όπου ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ να προταθεί στη Διεύθυνση της Σχολής, το κτίριο του Νοσοκομείου που βρίσκεται επί της οδού Επιδαύρου, στην περιοχή του Πελεκάνου. Με αφορμή αυτό το θέμα ο Εκπρόσωπος μας στο Δ.Σ, Πρόεδρος του Σωματείου μας, Κώστας Πετρόπουλος, έθεσε το ζήτημα της κατανομής των χώρων, στα κτίρια του Νοσοκομείου που θα λειτουργούν μετά την παράδοση του 7ορόφου, αλλά και την κίνηση των διαδικασιών στέγασης του Φαρμακείου, της Αποθήκης αλλά και των κλινών και τμημάτων που φαίνεται να παραμένουν ακάλυπτα.
Ø Την περικοπή, κατά 6.000 ευρώ, των Αργιών-Νυκτερινών του Δεκέμβρη του 2015, μια περικοπή και εξέλιξη, για την οποία διαφώνησε και μάλιστα έντονα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, ο οποίος παράλληλα ζήτησε εξηγήσεις για όλες αυτές τις καθυστερήσεις, την απαράδεκτη – ανεύθυνη και προκλητική αδιαφορία και ολιγωρία, η οποία έχει καταγραφεί και στην καταβολή όλων των υπολοίπων σχετικών περικοπών που είχαν γίνει  μέσα στο 2015, περικοπές που θα έπρεπε να είχαν πληρωθεί, μαζί με τον Δεκέμβρη στις 10 του Φλεβάρη.
Ø Την αποδοχή της δωρεάς των 60.000 ευρώ από JAMES MARAGOPOULOU, μια ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ-θέμα, που έδωσε την δυνατότητα στον Πρόεδρο του Σωματείου μας, να επανέλθει, ακόμη μια φορά, για τα ζητήματα ΔΩΡΕΩΝ  όπως είναι:
ü Η διαθήκη των Αθηνών (Ακίνητο και Θυρίδα), που επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να την ανοίξουν.
ü Το διαμέρισμα επί της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης (Πλ. Όλγας), όπου έχουμε  4 αδιάφορα χρόνια
ü Και η ΔΩΡΕΑ για αγορά εξοπλισμού, όπου είχε προταθεί από το Σωματείο μας και είχε γίνει αποδεκτό, να αγοραστεί ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ, μια ΔΩΡΕΑ που επίσης παραμένει στα ΑΖΗΤΗΤΑ.  
Ζητήματα για τα οποία ζήτησε στην ΑΜΕΣΩΣ επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ, να δοθούν σαφείς και συγκεκριμένες εξηγήσεις – ενημερώσεις, για όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως για τις προαναφερόμενες περιπτώσεις που δεν είναι και οι μόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: