Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ Κ.Υ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ!!!!
   Ανακοινώνουν την πρόσληψη χιλιάδων Υγειονομικών Υπαλλήλων και Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, προκειμένου να δημιουργούν εικονική πραγματικότητα για την κατάσταση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ.
    Το μόνο που κάνουν είναι να διαχειρίζονται την υποστελέχωση του Συστήματος και του ΕΚΑΒ με συστηματική εξουθένωση του προσωπικού και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Ανακάλυψαν τη μαγική συνταγή να στελεχώσουν τα Ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας χωρίς την πρόσληψη Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
  Στο υπό συζήτηση στη Βουλή ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», κατατέθηκε τροπολογία, με την οποία τη λειτουργία των Ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας θα αναλάβουν προσωπικό από τους ΟΤΑ και το Πυροσβεστικό Σώμα. (Τροπολογία που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
  Γυρνάμε σε εποχές Μεσαίωνα!!!
     Έτσι οι Υπουργοί της Υγείας καλύπτουν στο ΕΚΑΒ τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Έτσι αντιλαμβάνονται στο Υπουργείο Υγείας την περιοφερειοποίηση του ΕΚΑΒ με επαρκή αριθμό Ασθενοφόρων και Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.
    Το μόνο που μένει τώρα είναι να προωθήσουν ΔΙΑΤΑΞΗ που θα μετατρέπει τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ σε Ασθενοφόρα, για να λύσουν το μείζον πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη Ασθενοφόρων!!!
Αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της Προνοσοκομειακής Φροντίδας στη χώρας μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
       ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ με επαρκή αριθμό ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Έτσι μόνο το σύνολο των πολιτών και στο τελευταίο χωριό της χώρας θα καλύπτεται με ασφάλεια από το ΕΚΑΒ.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ που είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
                                               Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: