Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Στα αζήτητα δωρεές προς το ΓΚΝΠ «Άγ. Ανδρέας»

        Οικογένεια Πατρινών που ζει στο εξωτερικό πρόσφερε 60.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας για την κάλυψη αναγκών και την αγορά ιατρικών μηχανημάτων. Η οικονομική κρίση και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νοσοκομεία εξαιτίας αυτής έχει ευαισθητοποιήσει αρκετούς –κυρίως- ομογενείς που προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ πριν από μερικές ημέρες.
        Την ίδια στιγμή όμως στα αζήτητα παραμένουν δωρεές για το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα. «Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τα ακίνητα που ανήκουν στο Νοσοκομείο και δεν τα γνωρίζει κανείς, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε λύσει σε κάποιο –έστω και μικρό- βαθμό κάποια προβλήματα.» λέει χαρακτηριστικά άτομο που γνωρίζει το θέμα. Διοικήσεις κατά το παρελθόν αλλά και υπηρεσίες κωλυσιεργούν και δεν ολοκληρώνουν τις διαδικασίες –ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν ξεκινήσει καν- ώστε ακίνητα να περιέλθουν στην δικαιοδοσία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
        Συγκεκριμένα. Εδώ και περίπου τρία χρόνια υπάρχει διαθήκη σύμφωνα με την οποία στην κυριότητα του ιδρύματος περνάει διαμέρισμα στην οδό Αριστοτέλους στην Αθήνα καθώς και θυρίδα άγνωστου περιεχομένου.
         Επίσης στην Πάτρα, …αγνοείται η τύχη διαμερίσματος στην πλατεία Όλγας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην διαθήκη υπήρχε ο όρος να χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο ακίνητο από συγγενή του διαθέτη εφ όρου ζωής. Σήμερα εκτιμάται ότι ο ένοικος θα πρέπει να έχει περάσει τα 100 χρόνια ζωής !!!
       Υπάρχουν δε πληροφορίες, που χρίζουν έρευνας για καταπατημένες εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αχαίας, που ουσιαστικά ανήκουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
    Έπεται και συνέχεια καθώς όπως πληροφορείται το Achaianews.gr το Σωματείο Εργαζομένων έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τα θέματα των δωρεών.
Αναδημοσίευση από το ACHAIA NEWS
                                                           ................................................................
        Δείτε  το σχετικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:http://achaianews.gr/index.php/videos/flash-news/17933-στα-αζήτητα-οι-δωρεές-στο-νοσοκομείο-αγ-ανδρέας-δείτε-το-ρεπορτάζ-του-αchaianews-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: