Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ν. 4368/16 "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις"

      Στο Παράλληλο Πρόγραμμα (Ν. 4368/2016), που πρίν λίγες ημέρες ψήφισες η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουμε ΝΕΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, όπως:
- H δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου δεδομένων του υπηρετούντος προσωπικού (άρθρο 79) και καθιερώθηκε η υποχρεωτική κινητικότητα του προσωπικού (αποσπάσεις – μετακινήσεις) (άρθρο 50), χωρίς να απαιτείται αίτηση των υπαλλήλων. Ότι ακριβώς προβλέπει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3.
- Το Νοσοκομείο ΘΗΡΩΝ Α.Ε. το οποίο θα συνάπτει με το Δημόσιο προγραμματική συμφωνία και θα καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες από ιδία έσοδα (Συμβάσεις με Ασφαλιστικές Εταιρείες, Δημοτικά τέλη, Χαράτσια κ.α.).
- Προσπαθεί να καταστήσει το ΕΣΥ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ με την εμπλοκή Ιδιωτών, Εθελοντικών Οργανώσεων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με τα άρθρα 88 και 89 του Ν. 4368/2016 του κατ’ ευφημισμού Παράλληλου Προγράμματος, ανοίγουν οι Ασκοί του Αιόλου αφού εμπλέκονται στη λειτουργία και τη χρηματοδότηση του ΕΣΥ με προγραμματικές συμβάσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιωτικοί Φορείς, μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως σχετικά προβλέπει για τον συντονισμό δράσης, λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών!!!
- Στο Παράλληλο Πρόγραμμα η κυβέρνηση ανακάλυψε το απαραίτητο προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρων για να ολοκληρώσει την περιφερειοποίηση του ΕΚΑΒ. Με το άρθρο 78 ανατίθενται οι διακομιδές στο Πυροσβεστικό Σώμα, στους ΟΤΑ και σε ανειδίκευτο Υγειονομικό Προσωπικό των Κέντρων Υγεία
          ...........κλπ άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στον σχετικό νόμο, τον Ν. 4368/16, που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: