Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ AΔΕΔΥ– ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας και τις σχετικές αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε στο επόμενο χρονικό διάστημα Φλεβάρη – Μάρτη την πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων σε όλα τα Νομαρχιακά Τμήματα της χώρας με στόχο, αφενός μεν την ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τα ευρύτερα ζητήματα του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος (εργασιακά, ασφαλιστικό, μισθολόγιο, προσλήψεις κτλ), αφετέρου δε για τη δημιουργία του απαραίτητου αγωνιστικού κλίματος, ενόψει και των νέων αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
      Παράλληλα με τις ενημερωτικές συσκέψεις, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο, αποφάσισε να διοργανώσει ενημερωτικές ημερίδες για θέματα που άπτονται των ανατροπών στο Δημόσιο Τομέα, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνικής ασφάλισης και του συνταξιοδοτικού, στις παρακάτω πόλεις:
1.     Για την Περιφέρεια Ηπείρου στην Άρτα
2.     Για την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο
3.     Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Τρίπολη
4.     Για την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη
5.     Για την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης στην Ξάνθη
6.     Για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στην Πάτρα
7.     Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Βόλο
      Οι ημερίδες αυτές απευθύνονται στους εργαζόμενους της κάθε Περιφέρειας για αυτό και χρειάζεται συνεννόηση με όλα τα Νομαρχιακά Τμήματα της Περιφέρειας. Στις ημερίδες θα μετέχουν  κλιμάκια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Γενικού Συμβουλίου, καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες για τα συγκεκριμένα θέματα. Με νεότερο ενημερωτικό μας θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα Νομαρχιακά Τμήματα όλης της χώρας να οργανώσουν στο επόμενο διάστημα συσκέψεις όλων των Σωματείων του Δημοσίου για τα θέματα που προαναφέρθηκαν.
     Στις συσκέψεις θα παρευρεθούν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και οι Γενικοί Σύμβουλοι της κάθε περιοχής.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: