Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Σχετικά με την χθεσινή περιοδεία του Σωματείου στούς χώρους δουλειάς.

   Επί 3,5 ολόκληρες ώρες, τα μέλη του Προεδρείου του Σωματείου μας, Πετρόπουλος Κώστας, Γιαννόπουλος Σπύρος, Σουγλέρης Χρήστος και Μαυρίκη Μπέτυ, περιόδευσαν χθες στους χώρους δουλειάς του 7ορόφου και της Νέας πτέρυγας, προκειμένου να ενημερώσουν τους Συναδέλφους-Μέλη μας για την συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ και στην οποία συμμετέχει και το Σωματείο μας. Μια κινητοποίηση που η καθολική συμμετοχή των Εργαζόμενων σ' αυτήν, ανάγκασε την αρμόδια υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, να δώσει ακόμη μία παράταση, την τρίτη κατά σειρά, με καταληκτική ημερομηνία αυτήν την φορά την 8/8/17.
     Στην προαναφερόμενη περιοδεία, που έγινε μετά από σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου μας και στην οποία είχαν κληθεί να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Δ.Σ, πέρα από την ενημέρωση συζήτηση με τους Συναδέλφους της πρωινής βάρδιας για την αξιολόγηση και την διανομή σχετικού ενημερωτικού φυλλαδίου και ανακοινώσεων, που μπορείτε να διαβάσετε στους συνδέσμους που ακολουθούν: 
ζητήσαμε παράλληλα ενημέρωση από τους Συναδέλφους για τα προβλήματα αυτής της περιόδου, για την πορεία των κανονικών αδειών και τα προγράμματα υπηρεσίας τους, αλλά και για το αν και πόσο καλά ενημερώνονται από το site του Σωματείου μας, το οποίο έχει τεράστια επισκεψιμότητα απ' όλη σχεδόν την Ελλάδα, όπως μας γνωστοποιούν Συνάδελφοι των Νοσοκομείων της χώρας μας.
      Η προαναφερόμενη διαδικασία θα συνεχιστεί και σήμερα στο ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ και στις υπηρεσίες που συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμη στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου, στα ΠΡΟΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: