Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σχετικά με την 47η/21.11.17 Συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

        Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική ανάρτησή μας, την Τρίτη 21/11/17 συνεδρίασε το Δ.Σ του Νοσοκομείου,  όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, θέματα που σας υπενθυμίζουμε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/db32d4e7-cd5f-4d09-801b-3f023f976eb5).
         Έτσι λοιπόν, πέρα από την συζήτηση και έγκριση της πληθώρας των οικονομικών θεμάτων - θεμάτων ρουτίνας,  είχαμε:
α). Την συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης για τα parking του Νοσοκομείου, μία απόφαση που δεν είναι στην κατεύθυνση  που θέταμε ως Σωματείο, είναι όμως στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης του σοβαρού αυτού προβλήματος, που δυστυχώς όλοι αντιμετωπίζουμε στον χώρο του Νοσοκομείου.
β).  Την έγκριση της λειτουργίας απογευματινών Ιατρείων και για το ΝΝΘώρακος και την συμμετοχή Εργαζόμενων και Ιατρών σ΄ αυτά, καθώς επίσης και στα απογευματινά ιατρεία του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ.
         Εκτός από τα προαναφερόμενα σ΄ αυτήν την συνεδρίαση, ο Εκπρόσωπός μας σ΄ αυτό,  Κώστας Πετρόπουλος, έθεσε τα παρακάτω ζητήματα:
Ø Την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τμήμα του AIDS, μια κατάσταση που συνεχίζει να υφίσταται χωρίς την αναγκαία και απαραίτητη διευθέτησή του, για πάνω από 15 ημέρες και που δυστυχώς αποβαίνει σε βάρος της λειτουργίας του προαναφερόμενου τμήματος, κάνοντας συγκεκριμένες προτάσεις ομαλοποίησης της κατάστασης και σωστής λειτουργίας του εν λόγω τμήματος.
Ø  Την λειτουργία του Νευροχειρουργικού τμήματος και την αναγκαία και απαραίτητη ενίσχυσή του με επιπλέον Ιατρούς, στην κατεύθυνση της λειτουργίας του ως κλινική.
Ø   Και την χορήγηση του σχετικού επιδόματος σε Συναδέλφους που κάνουν χρέη Προϊσταμένου.

         Από τον  Εκπρόσωπο των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ
                                                   ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ  ΚΩΣΤΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: