Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Σχετικά με την ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ και την σχετική ΠΙΚΡΙΑ ΜΑΣ από την ΣΤΑΣΗ της ΝΟΣΗΛΕΥΤΤΙΚΗΣ ΔΝΤΡΙΑΣ.

        Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι νοιώθουμε Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την θετική εξέλιξη που είχαμε, σε ότι αφορά τις Νοσηλευτικές ειδικότητες του Νοσοκομείου μας, όπου έγινε πλέον και  ο καθιερωμένος αγιασμός έναρξης της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.
         Μετά από την επίμονη και αποτελεσματική διεκδίκηση του Σωματείου μας, θα λειτουργήσουν και την φετινή εκπαιδευτική χρονιά και οι δύο ειδικότητες, τόσο της χειρουργικής όσο και της Παθολογικής, όπως δηλ. και τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις δύο σχετικές αρνητικές αποφάσεις του Δ.Σ του Νοσοκομείου, αποφάσεις που ήταν απόρροια της  σχετικής  εισήγησης της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, που ήθελε την λειτουργία μόνον της χειρουργικής.
         Η ύστατη σχετική προσπάθεια μας, που είχε να κάνει με την παρέμβαση μας στην 6η Υ.Πε, είχε ως αποτέλεσμα την επαναφορά του θέματος στο Δ.Σ του Νοσοκομείου και την θετική αναθεώρηση των προηγούμενων αρνητικών αποφάσεών της Διοίκησης.
      Η παρέμβαση της 6ης Υ.Πε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά από το σχετικό και με επιχειρήματα αίτημά μας, που οδήγησε την Διοίκηση του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ στην θετική εξέλιξη του προβλήματος, πέρα από την προαναφερόμενη ικανοποίησή μας, μας άφησε ερωτηματικά για την στάση της Νοσηλευτικής, για τους πραγματικούς λόγους που αυτή δεν ήθελε την λειτουργία τους, όπως εμείς διεκδικούσαμε και όπως τελικά έγινε. Προβληματισμοί που ενισχύθηκαν από την στάση της στον αγιασμό, όπου παρά τις προσπάθειές μας δεν κληθήκαμε να παραστούμε και όπου με περίσσεια υποκρισίας και θράσους παρουσίασε στους ελάχιστους παρευρισκόμενους, την προαναφερόμενη εξέλιξη που δεν διεκδίκησε ως επίτευγμά  της και μάλιστα μετά από σκληρή επιδίωξη και διαπραγμάτευση.
    Κλείνοντας αυτήν την αναγκαία και απαραίτητη παρέμβασή μας, παραβλέποντας αυτήν την  εμπαθή και μικροπρεπή στάση της Νοσηλευτικής Διευθύντριας, την οποία σαφώς και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, να ευχηθούμε καλή εκπαιδευτική χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες  εκπαιδευόμενους και στο συγκεκριμένο τμήμα και να επιστήσουμε την προσοχή στους Διοικούντες όλων των Νοσοκομείων της περιοχής μας και ιδιαιτέρως του Νοσοκομείου μας, αλλά και της 6ης Υ.Πε, για την στήριξη αυτών των απαραίτητων ειδικοτήτων που υφίστανται μετά από σχετική επιτυχή διεκδίκηση του Σωματείου μας, την απρόσκοπτη συμμετοχή του Νοσηλευτικού κλάδου  σ΄ αυτές και όχι μόνον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: