Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 εκδικάζεται η έφεση Πολάκη στην πρωτόδικη απόφαση που εκδικάζει 25.000 ευρώ στην ΠΟΕΔΗΝ για συκοφαντική δυσφήμιση.

        Σήμερα 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11πμ δικάζεται στην αίθουσα του 16ου Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, έφεση του κυρίου Πολάκη κατά της υπ’ αρ. 2447/2018 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε επιδικαστεί εις βάρος του πρώην κυρίου Υπουργού αποζημίωση για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης, που είχε υποστεί η ΠΟΕΔΗΝ και ο πρόεδρος αυτής κύριος Μιχάλης Γιαννάκος, ύψους 25.000 ευρώ ενώ τον υποχρέωνε να ανακαλέσει όλους τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του μέσω ανάρτησης στην ίδια ιστοσελίδα. Η υπόθεση αφορά σε συκοφαντικά δημοσιεύματα, τα οποία ο κύριος Πολάκης είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με τα οποία εξύβριζε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο τόσο την ΠΟΕΔΗΝ ως συνδικαλιστική οργάνωση, όσο και τον ίδιο τον κύριο Γιαννάκο.
        Η ΠΟΕΔΗΝ θα είναι για μία ακόμα φορά παρούσα στην δίκη αυτή, προκειμένου να υπερασπιστεί το κύρος της αλλά και το κύρος και την αξιοπρέπεια των στελεχών της. Κανείς, πολιτικό πρόσωπο ή μη, δεν δικαιούται να θίγει και να σπιλώνει πρόσωπα και εργαζόμενους, προκειμένου να επιτύχει οποιοδήποτε πολιτικό σκοπό, που καμία σχέση δεν έχει με την εξυπηρέτηση της δημόσιας υγείας, που όλοι έχουμε ταχθεί να διαφυλάττουμε.
         Περιμένουμε με ανυπομονησία να συναντήσουμε τον κύριο πρώην Υπουργό για να διαπιστώσουμε, εάν παραμένει η έπαρση και η αλαζονεία στον δημόσιο λόγο του ή εάν η απώλεια της υπουργικής θέσεως, τον έχει κάνει κατ’ ελάχιστον έστω πιο ταπεινό.
                                                            Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: