Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Πλήρη εγκατάλειψη στο Αττικό Νοσοκομείο. Ασανσέρ χαλασμένα. Η Διοίκηση αδιαφορεί, οι ασθενείς κινδυνεύουν. Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων.

               Πλήρη εγκατάλειψη στο Αττικό Νοσοκομείο. Ασανσέρ χαλασμένα.
 Η Διοίκηση αδιαφορεί, οι ασθενείς κινδυνεύουν
Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων
εδώ η  Ανακοίνωση Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων

    Η Διοίκηση επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων, εγκατέλειψε το Νοσοκομείο, ασθενείς και εργαζόμενους στην τύχη τους. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση των υποδομών και του εξοπλισμού. Μονίμως όπως και τώρα (15 ημέρες) ένα από τα δύο ασανσέρ του πενταόροφου κτιρίου που νοσηλεύονται πάνω από 400 ασθενείς είναι χαλασμένα. Από τα τέσσερα συνολικά ασανσέρ στις δύο πτέρυγες, δύο είναι μονίμως χαλασμένα.
    Με ένα ασανσέρ στο πενταόροφο κεντρικό κτίριο εξυπηρετούνται ασθενείς, σίτιση, καθαριότητα, υλικά, φάρμακα, ιματισμός κλπ. Μία από τις αιτίες για τις πολύωρες αναμονές των έκτακτων περιστατικών στα ΤΕΠ. Κινδυνεύουν ασθενείς.
      Τραυματιοφορείς περιμένουν και μια ώρα για να μεταφέρουν χειρουργημένους ασθενείς ή έκτακτα περιστατικά. Ακόμη και τα τέσσερα ασανσέρ να λειτουργούσαν δεν φθάνει. Ο σχεδιασμός του Νοσοκομείου ήταν για λειτουργία ακόμη 4 ασανσέρ, αλλά ο χώρος έκλεισε με γυψοσανίδες.

Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: