Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΛΑΘΗ ΕΠΙ ΛΑΘΩΝ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

   Σήμερα 21.12.20 δήλωσα στην υπηρεσία μου (ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ) ότι επιθυμώ να εμβολιασθώ με ονοματεπώνυμο  και αναμένω τη σειρά μου.
        Δυστυχώς το κλίμα είναι αρνητικότατο  στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε Συναδέλφους από κορωνοϊό.. Ουσιαστικά οι Συνάδελφοι νιώθουν ότι τους εξαναγκάζουν να δηλώσουν   υπέρ του εμβολιασμού. Οι ασφυκτικές προθεσμίες  μιας ημέρας που δόθηκαν για  συμμετοχή  με συμπλήρωση  προσωπικών δεδομένων έδωσε τροφή να επικρατήσουν οι αρνητικές απόψεις  εμβολιασμού  στα νοσοκομεία.
Καμμία ενημέρωση για την οφελιμότητα του εμβολίου.
      Η συμμετοχή   των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20% και εάν δεν αλλάξει η τακτική δεν θα  διορθωθεί η κατάσταση. Απαιτείται  ενημέρωση του προσωπικού με   ανοικτή ημερομηνία δήλωσης επιθυμίας εμβολιασμού. Με δηλώσεις του νομου 105   που  ανακατεύει μέσα  προσωπικά δεδομένα, χωρίς καμμία ενημέρωση, με προθεσμία μιας ημέρας, δεν γίνονται          εμβολιασμοί.     
       Δείτε σχετική υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε στους εργαζόμενους του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας να συμπληρώσουν.  
                                           Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: