Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αχαΐα – Υγειονομικοί σε αναστολή: «Ευχαριστούμε για τη στήριξη, προχωράμε μέχρι τέλους»

 Η ανακοίνωση των Υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας λόγω του μη εμβολιασμού τους κατά του κορονοϊού αναφέρει:
      Διανύουμε ήδη τον έβδομο μήνα αναστολής εργασίας ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ αλλά και τη δυνατότητα ανεύρεσης άλλης εργασίας και είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί, αλύγιστοι, στεκόμαστε όρθιοι, στεκόμαστε στα πόδια μας με αξιοπρέπεια. Αυτό το οφείλουμε στον απλό κόσμο αλλά στις διάφορες επαγγελματικές ομάδες που μας έχουν στηρίξει . Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές , εγκάρδιες και βαθύτατες ευχαριστίες μας προς όλους εκείνους που προσέφεραν ανιδιοτελώς τρόφιμα, οικονομική ενίσχυση, ηθική υποστήριξη αλλά και κάθε είδους βοήθεια και συνδρομή στηρίζοντας όχι μόνο εμάς αλλά και τις οικογένειές μας. Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Αγωνιζόμενους πολίτες Πάτρας, τους Εκπαιδευτικούς, Σώματα ασφαλείας, Στρατιωτικούς, τους απλούς πολίτες.
     Ξεχασμένοι από όλους τους τοπικούς , διοικητικούς, πολιτικούς φορείς αυτής της πόλης , οι οποίοι για μία ακόμη φορά έμειναν σε υποσχέσεις κατόρθωσαν να φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.
     Τέλος, οι Υγειονομικοί σε αναστολή είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας ενάντια σε κάθε είδους υποχρεωτικότητα, εκβιασμό και καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων . Μαχόμαστε για την Δημόσια Υγεία κι ένα καλύτερο ΕΣΥ. Μέχρι τελικής Δικαίωσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: