Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Παράσταση Διαμαρτυρίας στην 6η Υ.Πε, με αφορμή την χθεσινή 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.

        Με αφορμή την χθεσινή ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την 24ωρη ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ από τον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, το ΠΠΝΡΙΟΥ, το ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ, τον ΕΟΠΥΥ και την ΕΙΝΑ, πραγματοποιήσαμε χθες στις 11 το πρωί  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε και στη συνέχεια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στον Διοικητή της Υ.Πε, τον Κον Κατσίβελα.
          Σ΄ αυτήν μας την παράσταση, που από το Σωματείο μας συμμετείχαν οι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ, ΜΠΑΡΚΑΣ, ΚΑΤΣΕΝΗ ΑΛΕΚΑ και ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, πέρα από το ΥΠΟΜΝΗΜΑ και τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ της συγκεκριμένης ΑΠΕΡΓΙΑΣ που θέσαμε στον Διοικητή της Υ.Πε, θέσαμε και τα δικά μας επιμέρους προβλήματα, τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με:
     - Τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό και την ανάγκη πρόσληψης ΑΜΕΣΑ μόνιμου και μόνον μόνιμου Προσωπικού, γνωστοποιώντας του παράλληλα τα τμήματα που εκπέμπουν S.O.S, όπως Τραυματιοφορείς, Τραπεζοκόμους, Βοηθούς Θαλάμων, Εστίαση, Θυρωρούς, Ασφάλεια, Ακτινολογικό, Εργαστήρια, Τεχνική Υπηρεσία  κλπ.
     - Την Υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου που δυστυχώς παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις για το Νοσοκομείο, πρόβλημα που αμφισβητήθηκε από τον Διοικητή της Υ.Πε με το επιχείρημα της κακοδιαχείρισης...... του Νοσοκομείου....
     - Τις ελλιπείς πιστώσεις για τις Αργίες και τα Νυκτερινά και ιδιαιτέρως την μη καταβολή των οφειλόμενων του Δεκέμβρη του 2011 και του Μάρτη του 2012.
     - Την υπολειτουργία του διωρόφου κτιρίου και την αδιάφορη στάση τους απέναντι στην αναγκαιότητα της άμεσης και πλήρους λειτουργίας του.
     - Την μη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
     - Την εκκρεμότητα στον Οργανισμό του Νοσοκομείου.
   -Την απαράδεκτη διαδικασία εκποίησης εξοπλισμού του Νοσοκομείου, λειτουργικού εξοπλισμού που μπορεί να δοθεί σε  άλλες υπηρεσίες που πιθανά τον έχουν ανάγκη.
     - και βεβαίως την απαράδεκτη, προκλητική και αντισυνδικαλιστική εμπλοκή του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: