Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με τους ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

         Την ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2/14, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Πετρόπουλος Κώστας, μαζί με τούς Συνεδέλφους - Εργαζόμενους ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, έκαναν ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
       Στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ αυτή, όπου συμμετείχαν από το Δ.Σ του Σωματείου μας και οι Γιαννόπουλος, Μαυρίκη, Παπαμήτρου, Λάππας και Ασλανίδη, παρουσία της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Παπαναγοπούλου Γωγώ και του Διευθυντή της  Ιατρικής Υπηρεσίας  Μαζαράκη Ανδρέα, τέθηκαν στην Διοίκηση, στον Διοικητή Απόστολο Λέτσιο και τον Υποδιοικητή Καραμπελιά Βασίλη, τα ζητήματα, τα προβλήματα που αυτήν την περίοδο απασχολούν τούς ελάχιστους εναπομείναντες Συναδέλφους μας Τραυματιοφορείς, όπως:
     - Η απαραίτητη ενίσχυση του τμήματός τους με προσωπικό, απέναντι στις μεγάλες ελλείψεις που έχουν. Ελλείψεις που έχουν οδηγήσει αυτόν τον κλάδο να εργάζεται σε κάποιες βάρδιες με ένα άτομο, γεγονός ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο και με πληθώρα οφειλόμενων ρεπό και αδειών.
     - Τα προβλήματα με τις εξετάσεις των Κ/Δ περιστατικών, τους υπερήχους, όπου προτείναμε και συγκεκριμένη λύση.
     - Τα προβλήματα με τον χώρο ξεκούρασής τους.
    - και βεβαίως τα προβλήματα που παρουσιάζονται και που είναι πολύ σοβαρά και επικίνδυνα, με την ανυπαρξία ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στον χώρο των ΤΕΠ και όχι μόνον.
        Αφού αναλύθηκαν όλα τα προαναφερόμενα και όχι μόνον, μέσα από την σχετική διαλογική συζήτηση που έγινε, η νέα  Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν δεσμεύτηκε επι της ουσίας σε τίποτε. Αρκέστηκε μόνον στην εξέταση των προβλημάτων με σκοπό και στόχο στο αμέσως επόμενο διάστημα να δώσει κάποιες λύσεις. Λύσεις που άν δεν δοθούν, οι ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ όπως δήλωσαν, είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να δυναμιτίσουν το κλίμα, να προχωρήσουν στον μονόδρομο των κινητοποιήσεων, γιατί η κατάσταση που βιώνουν δεν πάει άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: