Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

         Ως γνωστόν την ΤΡΙΤΗ και την ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 και 26 Φλεβάρη και συγκεκριμένα στις ώρες 08:00 πμ - 07:00 μμ,  θα διεξαχθούν οι ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του Σωματείου μας, για την ανάδειξη του ΝΕΟΥ 13μελούς ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ μας  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, της 5μελούς ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και των ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ μας  για το επόμενο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ.
          Σ΄ αυτές τις Εκλογικές Διαδικασίες, την ψήφο των 816 εγγεγραμμένων Μελών μας, την διεκδικούν οι παρακάτω τέσσερις Παρατάξεις.
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΑΛΛΑΓΗ με 42 υποψηφίους, τους οποίους μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=T9yu71QdtFxXhoE8yWuqyw ) και της οποίας  την σχετική ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, μπορείτε να την διαβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που  επίσης ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=QPcH9aDEuGeGZLWVIpnK5g ).
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ με 25 υποψηφίους, τους οποίους μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=BttcC8WDb7Unwgxb9tiKpg) και της οποίας  την σχετική ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, μπορείτε να την διαβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που  επίσης ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=JXk6L11EPE4RSxu6Rz2RTA ).
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ με 7 υποψηφίους, τους οποίους μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=HwNMs7HKvI4fcS5-M190bg ) και της οποίας  την σχετική ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, μπορείτε να την διαβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που  επίσης ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=kGfIp3NWYPwwMtnwfdm0kg ).
- και  Η  ΔΑΚΕ με 11 υποψηφίους, τους οποίους επίσης μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=rcTc4AYbq9fozWq1oc3KzA) και της οποίας  την σχετική ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, μπορείτε να την διαβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που  επίσης ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=WJjy8PIj7p9vxugpslvWUQ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: