Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Το ΣΙΡΙΑΛ με την μη Λειτουργία του Δ.Σ στο Νοσοκομείο δυστυχώς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

          ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του Υπουργείου Υγείας, σε ότι αφορά την συμπεριφορά της και την πρακτική της, την αντιμετώπιση του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝ ΔΡΕΑΣ.
                                       Ο Π Ο Υ
παρά τις βαρύγδουπες δεσμεύσεις της και τις επικοινωνιακού χαρακτήρα ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας και όχι μόνον
                                    Α Κ Ο Μ Η
παρά τον διορισμό του Διοικητή και του Υποδιοικητή, δεν μπορεί να λειτουργήσει το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στο πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο, γιατί επί 12 ολόκληρους μήνες δεν κατέστη δυνατόν η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αντικαταστήσει το άκρως απαραίτητο, παραιτημένο από τον Φλεβάρη του 2013, μέλος στο Δ.Σ
                                 με α π ο τ έ λ ε σ μ α
αυτό για 8 μήνες να μην λειτουργεί, με τεράστιες βεβαίως επιπτώσεις στο Νοσοκομείο, όπου πάρα πολλά ζητήματα-προβλήματα έχουν μείνει πίσω, διαγωνισμοί έχουν βαλτώσει και έχουν ακυρωθεί, πιστώσεις να έχουν χαθεί και το χειρότερο, το Νοσοκομείο που έχει αφεθεί στην τύχη του, μέρα με την ημέρα να παραπαίει, με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Υγείας.
       ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, την ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ κατάσταση που βιώνουμε όλο αυτό το πάρα πολύ δύσκολο διάστημα για τον Αγ. Ανδρέα, που συνεχίζει να δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις του σεισμού, την υποχρηματοδότηση και τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό, Ιατρούς και Υλικά.
     ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα ΛΥΣΗ, επιτέλους να δοθεί τέλος, στην 8άμηνη αυτή επικίνδυνη και καθοριστική για το Νοσοκομείο στασιμότητα.
Επιτέλους τέλος σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη κατάσταση, που το επισημαίνουμε ακόμη μια φορά, ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: