Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΙΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ.

Η ΕΙΝΑ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Η εκτίμηση της ενέργειας του διοικητή της ΥΠΕ να τοποθετήσει εκ νέου τον κ. Μαζαράκη Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Πατρών ως απότοκο μιας καθαρά κομματικής λογικής , ως μεθόδευση που αγνόησε τις δικαστικές αποφάσεις, έχει κατατεθεί δημόσια εκ μέρους της Ε.Ι.Ν.Α. και δεν υπάρχει λόγος να επαναληφθεί αναλυτικά.
Ωστόσο αξίζει να σχολιασθούν δύο σημεία από το «δελτίο τύπου» που εξέδωσε ο κ. Μαζαράκης για να απαντήσει στην Ε.Ι.Ν.Α.
Α) Το παραπάνω δελτίο τύπου, που υπογράφει ο ίδιος, έχει εκδοθεί με τον λογότυπο του Γ.Ν. Πατρών(!). Με τη λαθροχειρία αυτή, επιχειρείται να παρουσιαστεί μια καθαρά προσωπική απάντηση ως επίσημο έγγραφο του νοσοκομείου. Από πού αντλεί ο κ. Μαζαράκης την εξουσιοδότηση να υπογράφει ως …επίσημος εκπρόσωπος του Γ. Ν. Πατρών;
Β) Αλγεινή εντύπωση προκαλεί προτροπή προς την διοίκηση του νοσοκομείου να διωχθεί πειθαρχικά ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, επειδή δήθεν εκφράστηκε απρεπώς(!) για τον διοικητή της ΥΠΕ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Μαζαράκης λειτουργεί ως καταδότης, ανασύροντας στην μνήμη μας άλλες εποχές. Αν του έχει μείνει ίχνος σοβαρότητας, τον καλούμε να αναλογιστεί την διάσταση των ενεργειών του και να παραιτηθεί από Δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας.
Τα θλιβερά κατάλοιπα της κομματοκρατίας, ήλθε η ώρα να εκλείψουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: