Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η Περιφέρεια εξασφάλισε χρήματα για το 7όροφο του "Αγ. Ανδρέα"-Συνεχίζονται οι εργασίες

        Οικονομική ανάσα στην ολοκλήρωση του 7όροφου κτιρίου του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», αλλά και στην παράδοση του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, δίνει με ενέργειές της η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr.
         Μετά τα προβλήματα που προέκυψαν και την έλλειψη χρηματοδότησης , που είχε ως αποτέλεσμα προσωρινά να σταματήσουν οι εργασίες από τον εργολάβο στο σεισμόπληκτο νοσηλευτήριο, η Περιφέρεια κινήθηκε για μια ακόμη φορά προγραμματισμένα για την εξασφάλιση κονδυλίου.
         Ετσι μετά από επιτυχημένες ενέργειες εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 690.000 ευρώ , μέσα από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που θα διατεθεί για την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών.
         Μάλιστα τα χρήματα αναμένεται να δοθούν στον εργολάβο στην αρχή της προσεχούς εβδομάδας.
          Υπενθυμίζουμε πως το κτίριο πρέπει να είναι ετοιμοπαράδοτο  μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διατεθούν επιπλέον ευρωπαϊκά  κονδύλια και το έργο θα μείνει στην μέση. Δεδομένου ότι χρήματα από δημόσιους πόρους δεν υπάρχουν.
        Αλλωστε η αποπεράτωση του 7όροφου αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, που κατάφερε και ενέταξε το έργο σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.
Αναδημοσίευση από Τempo24-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: