Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Σχετικά με το Ιδιωτικό Συνεργείο Καθαριότητας.

ΠΡΟΣ: - Διοίκηση Νοσοκομείου.                           Αριθμ. Πρωτ:.........398.                     
           - Ιδιωτικό Συνεργείο Καθαριότητας.        Πάτρα……….....4.8.15.                         
ΚΟΙΝ: - ΠΟΕΔΗΝ
           - Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.            

          Με τους χειρότερους οιωνούς φαίνεται να ξεκινάει την λειτουργία του στο Νοσοκομείο μας το νέο Ιδιωτικό Συνεργείο Καθαριότητας.
           Όπως μας καταγγέλλουν οι Εργαζόμενοι σ΄ αυτό, στο πρώτο 10ήμερο της παρουσίας του στο Νοσοκομείο, έχουν προκύψει πάρα πολλά και μεγάλα προβλήματα , δεδομένου ότι μέχρι σήμερα:
ü Δεν απασχολεί τον ίδιο αριθμό Εργαζόμενων μ΄ αυτό που είχε το προηγούμενο Συνεργείο, με αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτα τμήματα και υπηρεσίες, όπως είναι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, τα Μαγειρεία κλπ, όπου οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου αναγκάζονται να καθαρίζουν μόνοι τους τούς σχετικούς χώρους.
ü Δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο απασχόλησης του Προσωπικού, στο οποίο συμπεριφέρεται ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ, με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος και αβεβαιότητα και το κυριότερο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του να μην το έχει ασφαλίσει.
          ‘Όλα αυτά τα ζητήματα  το Σωματείο μας, σε πρώτη φάση και συγκεκριμένα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 31/7/15, τα έθεσε στην Συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, μετά από σχετική παρέμβαση του Εκπροσώπου   των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου και Προέδρου  του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλου, ζητώντας από την Διοίκηση ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο Ιδιωτικό Συνεργείο, για όλα αυτά  τα προαναφερόμενα που αποτελούν και συμβατική του υποχρέωση.
          Δηλώσαμε στη Διοίκηση πως, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο συνεργείο, δεν συμμορφωθεί μέσα στην εβδομάδα, να κινηθούν ΑΜΕΣΑ εναντίον του οι σχετικές προβλεπόμενες διαδικασίες, ειδάλλως πέρα από τις σχετικές καταγγελτικές μας παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς, θα υπάρξουν και οι σχετικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: