Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ από μη ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ με τις ευλογίες του Διοικητή και της αναρμόδιας Υποδιοικήτριας του ΝΝΘώρακος.

            Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, με την χθεσινή μας καταγγελία να μάθει ο Ελληνικός λαός κάποιους ανύπαρκτους και από την άλλη στην ευχάριστη θέση να μάθει σε περιόδους κρίσης, ποιούς πληρώνει και για ποιές υπηρεσίες.
      Μιλάμε για τον Κον. Π  που με περίσσεια θράσους και χωρίς ίχνος Δημοκρατικής ευαισθησίας, αλλά και ντροπής, παραβρέθηκε σημερα απρόσκλητος στο Νοσοκομείο μας και μάλιστα στη συγκέντρωση που είχαμε με τον κλάδο των καθαριστριών, χωρίς την άδεια των διοργανωτών.
  Όπου
        Πέρα από το ότι μπήκε στη συγκέντρωση μας ως κλέφτης, η μάλλον καλύτερα ως ασφαλίτης, απαίτησε να μιλήσει στους συγκεντρωμένους αρχικά ως εκπρόσωπος του Υπουργείου, στη συνέχεια ως εκπρόσωπος του Υπουργού και στο τέλος ως σύμβουλος του Κού Πολλάκη, κάτι που δεν το αποδεχθήκαμε και δεν του το επιτρέψαμε και σαφώς τον διώξαμε.
       Μετά απ' αυτήν την εξέλιξη, καλέστηκαν και πάλι, εκ νέου οι Εργαζόμενοι σε συγκέντρωση από τον Διοικητή, για να τους μιλήσει αυτός ο προαναφερόμενος μη θεσμικός παράγοντας, γεγονός ανεπίτρεπτο πρωτόγνωρο  και καταδικαστέο, για το οποίο έχει τεράστιες ευθύνες ο Διοικητής του Νοσοκομείου, αλλά και η υπεύθυνη του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνοντας την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘ, έτρεξαν να επιβάλλουν την προαναφερόμενη αντισυγκέντρωση.
     Δεν ξέρουμε αν αυτή η επίσκεψη είχε να κάνει με την νεα προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη ξεκίνησε προς αλίευση ψήφων, η εντόπισαν και στο υπουργείο την αδυναμία λειτουργίας του Διοικητή και τρέχουν να τον στηρίξουν για να μην εκτεθούν, όπως έγινε με την περίπτωση των καθαριστριών όπου εκτέθηκαν από την άκομψη και άχαρη μεθόδευση για στήσιμο διαδικασίας απόλυσης μη αρεστών,
         όπως και νάχει
Στη συγκέντρωση που έγινε εκ μέρους του κρυπτώμενου από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, επισκέπτη κυριάρχησε το πρόσφατο χτίσιμο του Υπουργείου λες κι αυτό να ήταν το ζητούμενο και τίποτε άλλο σημαντικό και ουσιαστικό εργασιακό ζήτημα, που θα δικαιολογούσε και την προαναφερόμενη αντισυγκέντρωση.
     ΚΑΤΑΓΓEΛΟΥΜΕ λοιπόν όλη αυτήν την προαναφερόμενη διαδικασία και ιδιαιτέρως όλους αυτούς τους διοργανωτές αυτής της μη θεσμικής παρουσίας και ιδιαιτέρως τον Διοικητή από τον οποίο ακομη μια φορά ζητάμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘ που παρεμβαίνει στα λειτουργικά του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, χωρίς να έχει την σχετική αρμοδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: