Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκλογές των εκπροσώπων των υπαλλήλων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του προσωπικού των Δημοσίων Υπηρεσιών και του ΝΠΔΔ μπορούν να διεξαχθούν και καθημερινές

         Τροποποίηση της απόφασης «Τρόπος, διαδικασία και προϋποθέσεις εκλογής των εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου», σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Σύμφωνα με την απόφαση,
Α. Οι αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων, που ορίζονται μέλη των οικείων υπηρεσιακών συμβουλίων εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία που διεξάγεται σε εργάσιμη ημέρα, κάθε δεύτερου έτους.
Β. Εφόσον στις υπηρεσίες που εφαρμόζεται η διαδικασία των προηγούμενων παραγράφων υπηρετούν τουλάχιστον σαράντα υπάλληλοι που ψηφίζουν στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, η ψηφοφορία πραγματοποιείται ενώπιον εφορευτικής επιτροπής, η οποία συγκροτείται και λειτουργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 της παρούσας απόφασης.
Γ. Εφόσον κατά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης δεν έχει ήδη διεξαχθεί η ψηφοφορία της παρ. 1 του άρθρου 1 της αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ80/30/8703/16-9-1988 (Β’ 684) απόφασης, η ψηφοφορία για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων θα διεξαχθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την προκαθορισμένη ημέρα διεξαγωγής αυτών.
                                                          ..............................

 Διαβάστε την σχετική απόφαση εδώ:    Η ΑΠΟΦΑΣΗ | Προβολή/κατέβασμα
η  στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: