Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ της 18ης-7ης/3.7.17 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

      Την ΔΕΥΤΕΡΑ 3/7/17, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας,  μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας, με  τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:                           
I.                   Η στάση μας στα εγκαίνια του 7ορόφου κτιρίου.
II.                 Τα αποτελέσματα της  συνάντησής μας  με Διοικητή Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
III.              Οι  Αποφάσεις του Γ.Σ της ΠΟΕΔΗΝ και οι Νέες Κινητοποιήσεις.
IV.              Διάφορα τρέχοντα ζητήματα και Ενημερώσεις.
      Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία  απουσίαζαν ο Αναγνώστου, η Γκαργκάσουλα  και η Λιώλη, ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας, εισηγούμενος, μόνο  τα δύο θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης,  αναφέρθηκε:
Ι. Κατ΄ αρχήν  στα επικείμενα εγκαίνια του ανακαινισμένου 7ορόφου κτιρίου, εγκαίνια  που γίνονται χωρίς καμία σχετική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, ερήμην της Περιφέρειας που έφτιαξε το έργο και στα οποία πρόκειται να παραστούν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ο Υπουργός Υποδομών.
    Με αφορμή αυτά τα εγκαίνια, ζήτησα να γίνει ΣΥΣΚΕΨΗ υπό την Προεδρεία του κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας και την συμμετοχή  των Διοικούντων, των φορέων του Νοσοκομείου και της περιοχής μας,  προκειμένου να συζητήσουμε, ένα και μόνο θέμα, την αναγκαιότητα της κτιριακής επέκτασης του Νοσοκομείου, αίτημα για το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχω καμία απάντηση και γι΄  αυτό τον λόγο, με δεδομένη και την συνειδητή αγνόηση του Σωματείου  που έδωσε ίσως κατ΄ αποκλειστικότητα την μάχη γι΄ αυτό το κτίριο, προτείνω να κάνουμε εμφανή και έντονη την παρουσία μας με τα Μέλη μας και τα πανό μας στην πύλη του Νοσοκομείου, διεκδικώντας προσλήψεις, χρηματοδότηση και νέες κτιριακές υποδομές.
II. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρόσφατες αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και ιδιαιτέρως την απόφαση που έχει  να κάνει με την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 12ης του Ιούλη για την μονιμοποίηση των μη μονίμων Εργαζόμενων και το σχετικό Συλλαλητήριο που γίνεται στην Αθήνα, όπου θα πρέπει να συμμετάσχουμε και εμείς με τους αντίστοιχους Εργαζόμενους.
       Στην Συνέχεια:
    Μετά τις προαναφερόμενες εισηγήσεις και αφού ακολούθησε, η διαδικασία των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων και βεβαίως ο σχετικός και απαραίτητος διάλογος μεταξύ των μελών του Δ.Σ.  
                        Το Δ.Σ του Σωματείου μας   ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:
   1.  Να διοργανώσει ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ την ημέρα των εγκαινίων, με 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και παράσταση με τα μέλη μας στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου και στον χώρο της εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με κάθε τρόπο τα σχετικά ζητήματα.
    2.    Να Συμμετάσχουμε στην ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ την 12η του Ιούλη, καλώντας όλους τους μη μόνιμους σε σχετική Συγκέντρωση-Συζήτηση, για την οργάνωση και την συμμετοχή τους σ΄ αυτήν.
                                          Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: