Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ανεστάλη η λειτουργία της Νεφρολογικής Κλινικής, μια ημέρα μετά την κομματική φιέστα και με απόφαση που είχε παρθεί μία ημέρα πρίν την φιέστα.

Αριθμ. Πρωτ:........149.
Πάτρα…….…....10.7.17.                                                                                                           ΠΡΟΣ:  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
       Πάρα πολλές φορές έχουμε αναδείξει τα προβλήματα του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως αυτά που έχουν να κάνουν με τις μεγάλες ελλείψεις Ιατρών και Προσωπικού
     ü Ελλείψεις για τις οποίες πρόσφατα, κρούοντας  τον κώδωνα του κινδύνου, είχαμε πει ότι γίνονται επικίνδυνες για την λειτουργία μας.
      ü Ελλείψεις που τις επαναλάβαμε και προσφάτως, στα ¨εγκαίνια¨, στην ακόμη μία προσπάθειά μας να αναδείξουμε και πάλι αυτά τα όντως υπαρκτά προβλήματα μας
όπου ο Διοικητής του Νοσοκομείου, αλλά και ο Γ.Γ του Υπουργείου, στην προσπάθειά τους να ωραιοποιήσουν τα πράγματα, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ την ήδη δρομολογημένη εξέλιξη της ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της  λειτουργίας της, που ήταν να γίνει την Τρίτη 4/7/17 και που λόγω της κυβερνητικής φιέστας της 5ης/7/17 πήγε για την Πέμπτη 6/7/17.
        Γι΄ αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη, όπως και για άλλα σοβαρά ζητήματα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου δεν  ενημέρωσε το Δ.Σ του Νοσοκομείου, ούτε το έχει ενημερώσει σχετικά μέχρι σήμερα ως όφειλε, παρ΄ ότι θα έπρεπε να υπάρξει  ειδική έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να ενημερωθούν όλα τα μέλη, να εκτιμήσουν  την κατάσταση και να προσπαθήσουν να βρουν λύσεις. Λύσεις που σαφώς δεν θα ήταν και δεν θα έπρεπε να ήταν η αναστολή της λειτουργίας, αλλά η συνέχεια, μια συνέχεια που μπορούσε και μπορεί να γίνει, εκτός κιάν ο απώτερος σκοπός τους είναι άλλος…..
        ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την εξέλιξη, καταγγέλλουμε την απόκρυψη του γεγονότος από τον Διοικητή, καταγγέλλουμε τον Διοικητή γι΄ αυτούς τους μοναχικούς και αδέξιους χειρισμούς και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την ΠΛΗΡΗ επαναλειτουργία της Νεφρολογικής Κλινικής.
                                          Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: