Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΔΕΔΥ για τις καρατομήσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων στα Νοσοκομεία,που συνεχίζονται και μάλιστα εν μέσω αξιολόγησης.

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων στα Νοσοκομεία,
εν μέσω αξιολόγησης.
       Με το Ν.4369/2016 καθορίζεται ο νέος τρόπος επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων όλων των επιπέδων στη Δημόσια Διοίκηση. Το άρθρο 30 του Ν.4369/2016 αναφέρει:
Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου:
α) Έως την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή ειδικών διατάξεων, καθήκοντα προϊσταμένων εξακολουθούν να ασκούν οι κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου προϊστάμενοι.
β) Η θητεία των ανωτέρω προϊσταμένων λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου.
       Οι Διοικητές συνεχίζουν να καρατομούν διευθυντικά στελέχη των Νοσοκομείων, πράξεις προδήλως παράνομες. Στις 11/10/2017, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, «Άγιος Παύλος», προχώρησε στη καρατόμηση της πλειοψηφίας της νοσηλευτικής ιεραρχίας, πράξη παράνομη και καταχρηστική και μάλιστα εν μέσω αξιολόγησης. Τα περισσότερα εκ των καθαιρεμένων στελεχών του Νοσοκομείου συμμετείχαν στην αξιολόγηση και παρέδωσαν αξιολογήσεις. Και αξιολογήθηκαν και καρατομήθηκαν! Μια αξιολόγηση παρωδία!!!
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:
·        Καταγγέλλει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου για την παράνομη πράξη της.
·        Ζητά να σταματήσουν οι απαράδεκτες διώξεις των υπηρεσιακών στελεχών και να ανακληθούν οι παράνομες αποφάσεις.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: