Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ZΗTIANOI για λίγα ΦΑΡΜΑΚΑ

        Μία από τις πάγιες καταγγελίες μας είναι η ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου, μια υποχρηματοδότηση που στην προκειμένη περίπτωση, σε ότι αφορά το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, έχει σοβαρές επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες σε Ασθενείς.
                                                         Δεδομένου ότι
Αυτήν την περίοδο δεν έχουμε εκείνες  τις απαιτούμενες πιστώσεις για να προμηθευτούμε τα φάρμακα που χρειάζονται για θεραπείες που δυστυχώς αναβάλλονται από εβδομάδα σε εβδομάδα και οι όποιες γίνονται να γίνονται μέσα από δανεισμό από άλλα Νοσοκομεία, όπως το Πανεπιστημιακό, τον Πύργο, το Αίγιο, το Μεσολόγγι, κλπ.
       Επισημαίνουμε  ότι οι πρόσφατες ελάχιστες πιστώσεις που ήλθαν και για τις οποίες κάποιοι πανηγύριζαν, δεν επαρκούν για όλες τις ανάγκες μας, το πολύ να φθάσουν μέχρι τις 15 του Νοέμβρη, υπολείπονται κατά πολύ των περυσινών, του πέρσι που σαφώς η δουλειά ήταν πολύ λιγότερη του φέτος, όπου μόνον οι χημειοθεραπείες έχουν τριπλασιαστεί.
       Το άγχος και οι αγωνιώδεις προσπάθειες του Προσωπικού και των Ιατρών, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των Ασθενών και κατ΄ επέκταση του Νοσοκομείου,
             μας ανάγκασαν ΧΘΕΣ
να μην κάνουμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δ.Σ του Νοσοκομείου, μήπως και αυτό δει-συζητήσει και πάρει κάποια απόφαση αντιμετώπισης αυτού του σοβαρότατου προβλήματος.
         Παρά την ευαισθησία μας, μάταια όμως, ο Διοικητής δεν το έφερε καν ως θέμα συζήτησης, ούτε η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας ως όφειλαν. Ο Διοικητής αρκέστηκε μόνον στην ενημέρωση του Δ.Σ, μετά βεβαίως από σχετική παρέμβαση του Εκπροσώπου των Εργαζόμενων σ΄ αυτό. Μια τυπική και εξ΄ ανάγκης ενημέρωση, χωρίς την αναγκαία και απαραίτητη απόφαση, που επιβαλλόταν λόγω του ότι αυτό το σοβαρό θέμα συνεχίζει να υφίσταται και να έχει επιπτώσεις στην λειτουργία μας, δεδομένου ότι οι Ιατροί δεν μπορούν να κάνουν τον αναγκαίο προγραμματισμό των Θεραπειών στους Ασθενείς και όχι μόνον.
                                                          ………………………………
                                                       Aπο το Δ.Σ Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: