Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η σπουδάστρια μαγειρικής που με τα πιάτα της δίνει χαρά στους ασθενείς της Πάτρας.

        Tα φαγητά στα νοσοκομεία και στα νοσηλευτικά ιδρύματα οι περισσότεροι από εμάς τα έχουμε συνδυάσει με νερόβραστα πιάτα, χωρίς γεύση και χρώμα.

Η σπουδάστρια μαγειρικής που με τα πιάτα της δίνει χαρά στους ασθενείς της Πάτρας (pics)        Αν όμως είστε φίλος στα social media της Γαρυφαλιάς Αγγελή ή περάσετε μία βόλτα από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξετε άποψη. 
      Η Πατρινή μαγείρισσα αλλάζει τα δεδομένα, κάνοντας την πρακτική της στην κουζίνα του νοσηλευτικού αυτού ιδρύματος της Πάτρας, βάζοντας στα πιάτα της, την φαντασία της, το κέφι της, την διάθεση της και πάνω από όλα τα ταλέντο της. 
Όλα ξεκίνησαν όταν η Γαρυφαλιά έχοντας τελείωσει το πρώτο έτος των σπουδών της στο ΙΕΚ της Euroteam, στο αντίστοιχο τμήμα των σεφ και των μαγείρων, ξεκίνησε την πρακτική της στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. 
      Οι μάγειροι του νοσοκομείου οι κύριοι Κώστας, Ηλίας και Δημήτρης, βλέποντας ότι ήρθε στην κουζίνα τους ένα φρέσκο πρόσωπο που είχε όρεξη και αγάπη για την μαγειρική, αποφάσισαν να της δώσουν ένα διαφορετικό ρόλο. 
       Της ανέθεσαν να δημιουργεί πιάτα με φαντασία και τέχνη, με σκαλίσματα δικής της έμπνευσης τα οποία δεν θα ήταν φαγώσιμα και θα είχαν σαν σκοπό να βάλουν ένα χρώμα στην μαγειρική του νοσοκομείου, ανεβάζοντας την ψυχολογία των ασθενών και των εργαζομένων, σε έναν χώρο που στην συνείδηση όλων μας δεν είναι ταυτισμένος με την γκουρμέ μαγειρική.
………………………………………………………………………………………………………………………………..
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: