Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Πέρασαν στο ΦΕΚ τον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ που θα ΣΥΓΧΩΝΕΥΕ το ΝΝΘ στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, αλλά ¨ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ να το ΓΡΑΨΟΥΝ¨........ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ........


        Όταν   στις 4/7/18 συναντηθήκαμε ως ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, μέσα στο πλαίσιο των ζητημάτων που συζητήσαμε ήταν κι΄ αυτό της εφαρμογής του ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, όπου πήραμε την απάντηση ότι όλα αυτά θα δρομολογηθούν μετά τον επαναπροσδιορισμό του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που εξαιτίας αυτής της αλλαγής δεν λειτουργούσε και που αναμενόταν την επόμενη εβδομάδα.
         Τρείς εβδομάδες μετά απ΄ αυτήν την προαναφερόμενη συνάντηση και αφού δεν είχαμε καμία εξέλιξη, το θέμα του οργανισμού κλπ σχετικών ζητημάτων το επαναφέραμε στην συνάντηση μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, όπου και απ΄ αυτόν πήραμε την απάντηση ότι την επόμενη εβδομάδα θα είχαμε τον επαναπροσδιορισμό του ΝΕΟΥ Δ.Σ και έτσι θα προχωρούσαν όλα τα σχετικά με τον υποτιθέμενο ΝΕΟ και ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
          Δυστυχώς σήμερα, αφού πέρασε και αυτή η εβδομάδα όπου δυστυχώς δεν έγινε τίποτε, είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε, να επανέλθουμε  και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ, όχι αυτές τις λάθος εκτιμήσεις και τις χωρίς αντίκρισμα ανακοινώσεις τους, ούτε τις  μεγάλες ¨καθυστερήσεις" 
      αλλά
την ΑΠΟΚΡΙΨΗ  της αλήθειας, του πραγματικού προβλήματος που υπάρχει γύρω απ΄ αυτό το ζήτημα, της εφαρμογής του Νέου Οργανισμού.
      Φαίνεται ότι και οι δύο προαναφερόμενοι Διοικητές, εναρμονισμένοι πλήρως με την κυβέρνηση, λένε και αυτοί ψέματα ή αν το θέλετε αποκρύπτουν και αυτοί την αλήθεια, όπως ο πολιτικός τους Προϊστάμενος ο Κος Πολάκης και κατ΄ επέκταση ο Κος Τσίπρας.
           Η ΑΛΗΘΕΙΑ  λοιπόν είναι ότι, ¨ΤΑ ΛΑΘΗ¨ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ΟΧΙ, στον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,  που ήλθε για να ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ τις δύο Νοσοκομειακές μονάδες τις οποίες εν τέλει λόγω φραστικών λαθών δεν τις συγχωνεύει, είναι εκείνα που μας έχουν οδηγήσει σ΄ αυτήν την απαράδεκτη και προκλητικότατη κατάσταση
  και τα ερωτήματα που προκύπτουν πάρα πολλά, 
ü και για το ¨λάθος¨ και γιατί αυτό  επί τρείς ολόκληρους μήνες δεν διορθώθηκε.
ü και ως προς την  επί τρείς ολόκληρους μήνες  μη λειτουργία του Δ.Σ.
ü και βεβαίως για τα παιχνίδια με τις Υποδιοικήτριες και ιδιαιτέρως αυτήν του ΝΝΘώρακος, χάριν της οποίας πιστεύουμε ότι γίνονται αυτές οι ¨κουτοπονηριές¨  Πολάκη.
πέρα βεβαίως από το ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ της απόκρυψης της αλήθειας από τους δύο Διοικητές, ζητήματα για τα οποία σαφώς και  θα επανέλθουμε……

Δεν υπάρχουν σχόλια: