Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Το Σωματείο μας για τούς Κυβερνητικούς Πανηγυρισμούς της ¨εξόδου¨ από τα μνημόνια

           Ο ¨αριστερός¨ και δυστυχώς   λαϊκιστής Πρωθυπουργός Τσίπρας, ξανακτύπησε, αυτήν την φορά για να πανηγυρίσει το ¨τέλος¨ των μνημονίων, όπως αρέσκεται να λέει, του αχρείαστου μνημονίου που αυτός μας επέβαλε το 2015, με τις δυσμενείς επιπτώσεις των σκληρών και άδικων μέτρων που αυτός υπέγραψε, των μέτρων που ήδη εφαρμόζει και αυτών που θα ξεκινήσουν σε λίγο, των μέτρων που θα ισχύουν παρά το ¨τέλος των μνημονίων¨ για πάρα πολλές 10ετίες ακόμη, σε βάρος της χώρας μας και των πολιτών της.
       Θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτους τους πανηγυρισμούς Τσίπρα και γενικά των Συγκυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
ü την στιγμή που το χρέος έχει αυξηθεί και το ΑΕΠ έχει μειωθεί,
ü την στιγμή που βάσει των στοιχείων της Eurostat, τα εισοδήματά μας  είναι μειωμένα κατά 30% και η ανεργία έχει διπλασιαστεί,
ü την στιγμή που οι περισσότεροι πολίτες ζουν με λιγότερα από 400 €/μήνα και το 1/3 των εργαζομένων να βρίσκεται με μερική απασχόληση  και με καμία πιθανότητα κοινωνικής συνταξιοδότησης.
      Θεωρούμε επιεικώς  προκλητικούς τους πανηγυρισμούς του Κου Τσίπρα και γενικά των Συγκυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την στιγμή  που συνεχίζει να εφαρμόζει σκληρή φορολογική πολιτική στους πολίτες, συνεχίζει τους πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας και το χειρότερο υποθηκεύει την Δημόσια περιουσία.
         Θεωρούμε ότι υπάρχει περίσσεια θράσους να πανηγυρίζει την έξοδο των μνημονίων , όταν σε λίγες ημέρες:
ü θα στείλει σε όλους το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ, αυτού  που κάποτε διατυμπάνιζε ότι δεν  διορθώνεται αλλά  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
ü Θα κάνει τις νέες και σκληρές περικοπές των συντάξεων, όπως έχει δεσμευτεί και έχει υπογράψει.
ü Θα έλθει (10/9/18) η αποστολή ελέγχου των δανειστών (4 φορές τον χρόνο), όχι μόνον για να εξετάσουν την υλοποίηση των δραστικών όρων των σκληρών  μέτρων της λιτότητας,  αλλά και τις εκκρεμείς μεταρρυθμίσεις.
      Βάσει των προαναφερόμενων που δεν είναι και τα μόνα, αρνούμαστε αυτόν τον λαϊκισμό και την επαναλαμβανόμενη κοροϊδία του Κου Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.      Πάψτε επιτέλους κύριοι να εμπαίζεται τον Ελληνικό Λαό.
           Είναι ΝΤΡΟΠΗ  να πανηγυρίζετε όταν αντι να αποτινάξετε τα δεσμά  της λιτότητας όπως λέγατε και  είχατε δεσμευτεί, υπογράψατε δεσμεύσεις για πολλές 10ετιες, υψηλά  πλεονάσματα  για πολλά χρονια  και να εχετε την Ελλάδα  ως ένα έξωθεν ελεγχόμενο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: