Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ο Πατρινός Γεώργιος Βούλγαρης καταγγέλλει στη "Γ" για την απερίγραπτη κατάσταση στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας»

                                        «Δύο καρέκλες για 40 ασθενείς!»
     Την παντελή έλλειψη καθισμάτων για τους ασθενείς κατήγγειλε συμπολίτης μας πηγαίνοντας χθες στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας».
      Ο γνωστός συμπολίτης μας Γεώργιος Βούλγαρης πήγε χθες στα Εξωτερικά Ιατρεία καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Εξετάστηκε από τους γιατρούς και ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
      Απηύδησε τρεις ώρες στην ορθοστασία, όπως κατήγγειλε στην «Γ» και έφθασε μέχρι το γραφείο του Διοικητή, καθώς υπήρχαν μόλις δύο καρέκλες για σαράντα ασθενείς!
      Έφθασε στο σημείο να προβεί σε έγγραφη καταγγελία – διαμαρτυρία με αποδέκτη τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον Διοικητή του ΓΝΠ «Αγιος Ανδρέας» Θεόδωρο Σερεμέτη και κοινοποιήθηκε στο γραφείο παραπόνων του Νοσοκομείου.
      Απευθύνθηκε και στην «Γ» με εμφανή την απόγνωση θέλοντας μέσα από την ανάδειξη του προβλήματος να υπάρξει άμεση λύση.
«ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ «ΚΑΨΩΝΙ»
ΤΗΣ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑΣ»
Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας του έχει ως εξής:
      «Σήμερα (σ.σ. χθες), μετά την καλημέρα μου, βρέθηκα στα εφημερεύοντα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας", στις 8:15 π.μ. για προσωπικό πρόβλημα υγείας. Μετά από 1/2 ώρα ήρθε η σειρά μου να εξεταστώ... Πρόθυμο, το ελάχιστο !!! ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την περίπτωσή μου.... Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με παρακάλεσαν να βγω στο διάδρομο και όταν έρθει η ώρα θα με φωνάξουν...
      Στο διάδρομο υπήρχαν σαράντα (40) τουλάχιστον άτομα (ασθενείς και συνοδοί) και μόλις δύο (2) καρέκλες.!!!! Μετά από αναμονή τριών ωρών ορθοστασίας και μη αντέχοντας άλλο, ως ασθενής το " καψώνι " της ορθοστασίας, διαμαρτυρήθηκα έντονα και πήγα στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου, για παράπονα.. Στο διάδρομο των γραφείων του κ. Διοικητή, μέτρησα τριάντα δυο (32) καθίσματα άδεια, σε έναν άδειο διάδρομο !!! Η οργή μου έφτασε στο κατακόρυφο και όταν με πολύ ευγένεια με δέχτηκε και άκουσε την οργή μου, μου υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, αναγνωρίζοντας την προσωπική του ευθύνη.. Την απουσία των καθισμάτων, την απέδωσε στην πλημμελή επιτήρηση των συνεργείων συντήρησης που εργάζονταν στα εξωτερικά ιατρεία.. Με παρέπεμψε στο αρμόδιο γραφείων παραπόνων του πολίτη, αλλά ο/η υπάλληλος απουσίαζε.... Στις 1,30 μ.μ. άφησα την κάρτα μου στο γραφείο παραπόνων και αποχώρησα μετά από πέντε (5) ώρες ορθοστασία, αλλά μέχρι τώρα που είναι 3,20 μ.μ. δεν έχω λάβει τηλεφώνημα.!!!! Περιμένω, να αποκατασταθεί σύντομα...»
       Υ.Σ.: Ο κ. Βούλγαρης επικοινώνησε με τη  «Γ» και μας είπε πως μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε καμία ενημέρωση.
Αναδημοσίευση από Εφημερίδα ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: