Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σχετικά με την χθεσινή Συνάντησή μας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

χθές με αφορμή
   α) Την πρόσφατη απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, που  αναρτήθηκε στην διαύγεια την 31/5/19, μια απόφαση βάσει της οποίας προχωρούσε στην τοποθέτηση του Προσωπικού και των Προϊσταμένων στις Οργανικές μονάδες του Γ.Ν Πατρών, χωρίς να έχει διευθετηθεί η σοβαρή εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Οργανισμό του Νοσοκομείου μας, το ¨λάθος¨ η αν το θέλετε η  σοβαρή ¨παράλειψη¨, ένεκα της οποίας το Προσωπικό και οι Ιατροί των καταργημένων διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΝΝΘώρακος, δεν έχουν μεταφερθεί και δεν μπορούν να μεταφερθούν στο νέο ΝΠΔΔ με τον τίτλο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
  β). Την  διαδικασία που επιλέχθηκε για την προαναφερόμενη  τοποθέτηση,  η οποία δεν είναι η ενδεδειγμένη, πέρα από τα λάθη που έχει, δεδομένου ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ τοποθέτησης, όπως έγινε και με την προηγούμενη τροποποίηση του Οργανισμού, που αφορούσε τα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία.
 γ). Και βεβαίως την μη σύνομη επανατοποθέτηση των ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ. 
     ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, 
Αμέσως μετά την σχετική συνεδρίασή μας, επισκεφθήκαμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όπου του εκθέσαμε τούς προαναφερόμενους προβληματισμούς μας.
       Στη συνάντηση αυτή, του ζητήσαμε να μην προχωρήσει στην έκδοση των ημερήσιων αποφάσεων που ετοίμαζε το Γρ. Προσωπικού και να φέρει στη συνεδρίαση του Δ.Σ, που γίνεται την Τετάρτη στις 13:30 και στην οποία θα παραβρεθεί όλο το Δ.Σ και θα κληθούν όλες οι Προϊστάμενες και όχι μόνον, πλήρως και τεκμηριωμένες όλες τις σχετικές εισηγήσεις, αίτημα που έγινε αποδεκτό μετά από μια πολύωρη συζήτηση όπου ο Διοικητής επέμενε στην ορθότητα των αποφάσεών του.
       Εμείς με δεδομένο, ότι οι θέσεις μας που απηχούν την νομιμότητα και υιοθετούνται πλήρως από την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, θα επιμείνουμε για την εφαρμογή τους και εάν και εφ΄ όσον αυτές δεν στηριχθούν από τον Διοικητή και το Δ.Σ θα προχωρήσουμε σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, στα πλαίσια των αποφάσεων του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: