Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Νοσοκομείο ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης χειρουργών με εντολή Διοικητή.

       Το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών εξυπηρετεί 65.000 κατοίκους και όμως λόγω έλλειψης χειρουργών σταμάτησε να λειτουργεί ουσιαστικά ο χειρουργικός τομέας με εντολή Διοικητή!!!
Με εντολή του Αν.Διοικητή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών η οποία εκδόθηκε 4 ημέρες μετά τις εκλογές (11.7.2019) με την οποία εντέλλονται, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού και για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, οι χειρουργοί ιατροί να εφημερεύουν κατά μόνας με ευθύνη την φροντίδα των νοσηλευόμενων ασθενών. Μάλιστα η εντολή Διοικητή προσδιορίζει τα έκτακτα περιστατικά που θα αντιμετωπίζονται. Λέει ότι δεν θα αντιμετωπίζονται έκτακτα χειρουργικά περιστατικά παρά μόνο εκτάκτου βαρύτητας όπου κινδυνεύει η ζωή.
      Πως μπορεί να διακριβωθεί εάν κινδυνεύει η ζωή ασθενούς έκτακτου περιστατικού που χρήζει χειρουργικής επέμβασης χωρίς να αντιμετωπιστεί;
      Στο Νοσοκομείο υπάρχουν τρεις χειρουργοί. Προξενεί εντύπωση γιατί έως τις εκλογές το Νοσοκομείο «φύσαγε» κατά τον Διοικητή, είχε επάρκεια προσωπικού και τέσσερις ημέρες μετά τις εκλογές δεν υπάρχουν γιατροί και αναστέλλει τη λειτουργία των χειρουργείων με εντολή του!!!
       Έκρυβαν τα προβλήματα «κάτω από το χαλί» για να δείχνουν ότι τα Νοσοκομεία δουλεύουν ρολόι και τώρα τα βγάζουν στην φόρα!!!
Αυτό είναι ανώμαλη μετάβαση!!!  
Aπό την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: