Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Οι Πολυπράγμονες Διοικητές των Νοσοκομείων Νίκαιας και Σαντορίνης γνωστοί προπαγανδιστές Πολάκη προκαλούν παραμονή εκλογών.

Οι Πολυπράγμονες Διοικητές των Νοσοκομείων
Νίκαιας και Σαντορίνης γνωστοί προπαγανδιστές Πολάκη
προκαλούν παραμονή εκλογών

     Διοικητής Νοσοκομείου Νίκαιας, παρά το κακό που προκάλεσε έχει το θράσος να καλεί σε απολογία συνάδελφο που άσκησε κριτική στο facebook.
     Το πολυεργαλείο του Σύριζα Πολυδιοικητής κος Γεωργόπουλος αντί να μένει σιωπηλός και να ζητάει ταπεινά συγνώμη, που με τις παράνομες πράξεις του προκάλεσε τόσο κακό στα Νοσοκομεία που Διοικεί, έχει το θράσος να καλεί σε απολογία Συνάδελφο που του άσκησε κριτική στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Τέτοιος Δημοκράτης!!!
       Αναστάτωσε τις υπηρεσίες με τις παράνομες καθαιρέσεις Προϊσταμένων, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της για 30 ευρώ αμέσως μετά την άκρως παράνομη πράξη να αναθέσει τον εντοπισμό των παράνομων αποκλειστικών σε πενταμελή επιτροπή νόμιμων αποκλειστικών, έχασε τη ζωή της μια γυναίκα που καθαιρέθηκε παράνομα από τη θέση της παρά ταύτα συνεχίζει να προκαλεί.
      Το Νοσοκομείο της Νίκαιας εν τω μεταξύ βρίσκεται σε κακά χάλια (δείτε εικόνες) σκουπίδια με ασθενείς, μολυσματικά μεταφέρονται στο ασανσέρ με ασθενείς, ράντζα ακόμη και στα σκαλιά!!!
     Διοικητής Νοσοκομείου Σαντορίνης μας βρίζει ενώ παραδέχεται ότι οι τουρίστες πληρώνουν τις αξονικές στη «μαύρη αγορά»
     Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης βρίζει την ΠΟΕΔΗΝ με ακατανόητες εκφράσεις στον προσωπικό του λογαριασμό που ευχαρίστως δημοσιεύει το «Ντοκουμέντο» για την αποκάλυψη που κάναμε ότι χρεώνει στην «μαύρη αγορά» τις υπηρεσίες που προσφέρει στους τουρίστες αν και υποτίθεται ότι είναι Δημόσιο Νοσοκομείο. Με την ανάρτησή του μας επιβεβαιώνει απόλυτα.
      Εάν ο ιδιωτικός τομέας χρεώνει υπέρογκα τις εξετάσεις στους τουρίστες, όπως λέει θα πρέπει να επέμβει άμεσα ο Εισαγγελέας. Ο ιδιωτικός τομέας θα πρέπει να χρεώνει τις εξετάσεις με βάση το κρατικό τιμολόγιο. Όσο χρεώνουν τα Νοσοκομεία τους μη έχοντες ΑΜΚΑ (κάθε Αξονική 70,11€).
      Στην ανάρτησή του ο κος Πανοτόπουλος γράφει τις τιμές που χρεώνει το Νοσοκομείο Σαντορίνης τους τουρίστες για αξονικές:
Άνω κοιλίας 200€
κάτω κοιλίας 200€
Οπισθίου περιτοναϊκού 200€
Σκιαγραφικό 15€
ΣΥΝΟΛΟ 615€

       Στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας των διπλανών νησιών των Κυκλάδων και σε όλη τη χώρα στους τουρίστες χρεώνουν:
Άνω κοιλία 70,11€
Κάτω κοιλία 70,11€
Οπισθίου περιτοναϊκού 70,11€
Σκιαγραφικό 0€
ΣΥΝΟΛΟ 210,33€

       Δηλαδή οι τουρίστες για τις ίδιες εξετάσεις πληρώνουν 400€ παραπάνω στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Μας κάνει ρεζίλι διεθνώς και πανηγυρίζει για την παρανομία. Τη Γενική Αίματος (όπως και τις απλές αιματολογικές εξετάσεις) ο κος Πανοτόπουλος την χρεώνει 20€ στον τουρίστα. Στα άλλα Δημόσια Νοσοκομεία στοιχίζει 1 με 2€.
     Σε ένα Νοσοκομείο υποτίθεται Δημόσιο που λειτουργεί ως Κέντρο Διακομιδών λόγω έλλειψης γιατρών!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: