Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η Απόφαση της 4ης-3ης/ 7-2-2024 Συνεδρίασης του ΔΣ του Σωματείου μας

Την Τετάρτη 7 /2/ 2024   και ώρα 11:00 πμ συνεδρίασε το  Δ.Σ  του Σωματείου μας , μετά από πρόσκληση του Προέδρου Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής γραμματέως  Λιναρδάτου  Π.

Σ’ αυτήν  τη Συνεδρίαση, όπου απουσίαζε ο Σουγλέρης Χ, ο Γκουβελος Χ, ο Πετρόπουλος Κ. και η Λουμάνι Γ. και αφού συμπληρώθηκε απαρτία με 9 παρόντες .


Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε τα θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

 

-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΆΣΗΣ του ΔΣ του Σωματείου για το έτος 2024-2025

-Απεργιακές κινητοποιήσεις  της ΠΟΕΔΗΝ στις 22/2  και της ΑΔΕΔΥ  στις 28/2

-Οικονομική δαπάνη για τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο στην Αθήνα με πούλμαν για τις 22/2

 

Όσον αφορά το σχέδιο δράσης του ΔΣ του Σωματείου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία 8 υπέρ και ένα κατά από την κ.Λιώλη . Οπού έγινε τοποθέτηση προφορική και έγγραφη  στο ΔΣ του σωματείου  για οργάνωση της δουλειάς από την ενωτική συσπείρωση υγειονομικών .

 


Για το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία 8 υπέρ να συμμετέχει το σωματείο και τα μέλη αυτού στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και  ΑΔΕΔΥ.  Η Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών καταψήφισε τη συμμετοχή μας στην Αθηνά και πρότεινε για τις 22/2   απεργιακή κινητοποίηση μπροστά στην πύλη του νοσοκομείου μαζί με την ΕΙΝΑ.

 


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία 8 υπέρ και ένα κατά από τα μέλη του Σωματείου η οικονομική δαπάνη για τη μεταφορά των μελών στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 22/2.




ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ       ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: