Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

KOΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

Πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή 2/2/2024 στο Κέντρο Mirafiore η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Σωματείου μας
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός Νοσοκομείου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 
Ήταν συγκλονιστική η ανταπόκριση των Συναδέλφων και ευτυχώς που είχαμε προνοήσει για μεγαλύτερη αίθουσα.


Να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους που αγκάλιασαν και φέτος με θέρμη αυτή την εκδήλωση, που πλέον τείνει να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Στην εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Mirafiore είχαμε:

ü    Κατ’ αρχάς την ΕΥΛΟΓΙΑ της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας από τον Αιδεσιμότατο Πάτερ Ιωάννη.

ü    Στη συνέχεια την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας που έφερε την Ευχή  Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά 2024.

ü    Ακολούθησε  ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

ü    Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας και στη συνέχεια απήυθυναν χαιρετισμό οι προσκεκλημένοι μας:

·        Ο Διοικητής της 6ης ΥΠε κ. Καρβέλης Ιωάννης

·        Ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ. Θεοδωρόπουλος Ηλίας και

·        Ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου μας κ. Παπαδιονυσίου Σ.

ü    Η βραδιά συνεχίστηκε με τη βράβευση των Συναδέλφων συνταξιούχων του έτους 2021, που λόγω της πανδημίας εκείνης της περιόδου δεν είχε γίνει η βράβευσή τους και έγινε μαζί με τους συνταξιοδοτηθέντες του 2023 για την πολυετή προσφορά τους, από το Σωματείο μας.

Σημαντική στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν  ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας να χειροκροτήσουμε τους Συναδέλφους που ήταν βάρδια δίπλα από τους ασθενείς και ενώ ήθελαν να είναι μαζί μας, ήταν στο καθήκον.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των τυχερών λαχνών:

ü  Ο πρώτος λαχνός ήταν μία 5ήμερη άδεια από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Αντωνοπούλου Βασιλική (Διοικητικός).

ü   Ο δεύτερος λαχνός ήταν μία 3ήμερη άδεια από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου μας και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Τρίγκας Αργύριος (Ηλεκτρονικός).

ü Ο τρίτος λαχνός ήταν μία 2ήμερη άδεια από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Θωμάς Κωνσταντίνος (Μάγειρας).

ü Ο τέταρτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Μπέλερη Θεοδώρα (Νοσηλεύτρια).

ü  Ο πέμπτος λαχνός ήταν, επίσης, μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Γεωργοπούλου Σταυρούλα (Νοσηλεύτρια).

ü Ο έκτος λαχνός ήταν, πάλι, μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M, προσφορά του Σωματείου μας και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Στέβη Παρασκευή (Νοσηλεύτρια).

ü Ο έβδομος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € από το Hondos Center, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Κωνσταντοπούλου Νικολίτσα (Νοσηλεύτρια).

ü   Ο όγδοος λαχνός ήταν, επίσης, μία δωροεπιταγή των 50€ από το Hondos Center, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Παύλου Αφροδίτη (Β. Θαλάμου).


Ακολούθησε και μία δεύτερη κλήρωση με ταξίδια, διαμονές, δωροεπιταγές και άλλα δώρα:

ü Ο πρώτος λαχνός ήταν μία διαμονή 2 ατόμων με 2 διανυκτερεύσεις στο Stellatos House, στον Πόρο Κεφαλονιάς και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Μπιλιανός Θεοδόσης (Ηλεκτροτεχνίτης). Παρουσία του ιδιοκτήτη του ‘‘Stellatos House’’  Λευτέρη Στελλάτου, δόθηκε και 2ος λαχνός έκπληξη που δεν ήταν προγραμματισμένος!!!

ü Ο δεύτερος λαχνός ήταν, επίσης, μία διαμονή 2 ατόμων με 2 διανυκτερεύσεις στο Stellatos House, στον Πόρο Κεφαλονιάς και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Παναγιωτοπούλου Κυριακή (Νοσηλεύτρια).

ü   Ο τρίτος λαχνός ήταν μία διαμονή 2 ατόμων με 1 διανυκτέρευση στο «Όνειρο της Ζαχλωρούς», και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Δούβρη Κασσιανή (Νοσηλεύτρια).

ü Ο τέταρτος λαχνός ήταν, μία μονοήμερη εκδρομή 2 ατόμων από το Ταξιδιωτικό Γραφείο Tsatsaris Tours, και o τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Μπαρής Γιάννης (Αποστειρωτής - Κλιβανιστής).

ü Ο πέμπτος λαχνός ήταν  5 λίτρα λάδι από το Ελαιοτριβείο Πανίτσας, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Ψύλλια Αικατερίνη (Πλυντηριών).

ü Ο έκτος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Πολυκανδριώτη Ισμήνη (Διοικητικός).

ü Ο έβδομος λαχνός ήταν πάλι μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Αγγέλη Ελένη (Νοσηλεύτρια).

ü Ο όγδοος λαχνός ήταν ένα ασημένιο κόσμημα από το χρυσοχοείο Roros και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Ντόκου Παναγιώτα (Νοσηλεύτρια).

ü Ο ένατος λαχνός ήταν μία δωροεπιταγή των 50 € από γνωστή αλυσίδα S/M και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Πετρόπουλος Κώστας (Διοικητικός).

ü Ο δέκατος λαχνός ήταν ένα πουκάμισο από το κατάστημα Principe και ο τυχερός ήταν ο Συνάδελφος Κολοβούρης Νίκος (Φύλακας).

ü Ο εντέκατος λαχνός ήταν ένα φόρεμα πλεκτό από το κατάστημα Αργυροπούλου Θέκλη, Παντανάσσης 43, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Κατσιμπέρη Ευαγγελία (Διοικητικός).

ü  Ο δωδέκατος λαχνός ήταν ένα δείπνο για 2 άτομα από το κατάστημα Baraki,  στην Ηφαίστου, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Βανδαράκη Θεοδώρα (Παρασκευάστρια).

ü Ο δέκατος τρίτος λαχνός ήταν ένα γυναικείο κούρεμα από το κατάστημα Μπίλλη Νικολοπουλου, στην οδό Ακρωτηρίου, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Δημητροπούλου Έφη (Β. Θαλάμου).

ü   Ο δέκατος τέταρτος λαχνός ήταν ένα μανικιούρ ημιμόνιμο από το κατάστημα Μπίλλη Νικολοπούλου, στην οδό Ακρωτηρίου, και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Αδαμοπούλου Αθανασία (Β. Θαλάμου).

ü Ο δέκατος πέμπτος λαχνός ήταν ένα δείπνο για 2 άτομα από το κατάστημα «Εν Πάτραις», και η τυχερή ήταν η Συναδέλφισσα Κανελλοπούλου Θεοδώρα (Νοσηλεύτρια).

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης είχαμε μετά από αίτημα του Σωματείου μας, στο Διοικητή της 6ης ΥΠε, στον Διοικητή του Νοσοκομείου μας και στον Διοικητικό Διευθυντή, τη χορήγηση των καθιερωμένων Δώρων προς όλους τους Εργαζόμενους, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου μας και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε.

Η ανταπόκριση φέτος από τις Διοικήσεις ήταν πρωτόγνωρη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!!

Ευχαριστούμε θερμά τις Διοικήσεις & όλα τα καταστήματα

 για τις υπέροχες προσφορές τους!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το  γλέντι ήταν τρικούβερτο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,

 όπως αποτυπώνεται

στο φωτογραφικό υλικό και στα video που ακολουθούν.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 













































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: