Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

AΠΟΦΑΣΗ 1ης/19.1.2011 Συνεδρίασης Δ.Σ Σωματείου.


               ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 1ης/19.1.2011
               ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕIOY

          Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1/2011, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, με τα παρακάτω θέματα:

Ι. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΠΝΡΙΟΥ ΚΑΙ
Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ.
ΙΙ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.
ΙΙI. ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ.
IV. ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
          Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζε μόνον ο Πελεκούδας, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας στα προαναφερόμενα θέματα και βεβαίως σχετική διαλογική συζήτηση σε όλα αυτά, των μελών του Δ.Σ, είχαμε:

Ι. Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας όλα τα νέα δεδομένα πού έχουν προκύψει με τα κτιριακά μας:
       - Τόσο για το διώροφο.
       - Οσο και για το 7όροφο.
       - και ειδικά για την Νέα Πτέρυγα.
αποφασίσαμε:
     - Να επιμείνουμε στην άμεση επαναφορά μας από το ΠΠΝΡΙΟΥ, σε αντίθετη περίπτωση να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις.
     - Να μην δεχθούμε την παραμονή στο ΠΠΝΡΙΟΥ κανενός τμήματός μας και κανενός Εργαζόμενου – Συναδέλφου μας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα δεχθούμε να μπούμε στη νέα πτέρυγα, δεν θα δεχθούμε παράνομα και ελλειπή προγράμματα υπηρεσίας, ενημερώνοντας σχετικά τις Προϊστάμενες, προχωρώντας παράλληλα και σε σχετικές Απεργιακές Κινητοποιήσεις.
     - Να μην δεχθούμε προχειρότητες, άναρχη κατανομή των χώρων της νέας πτέρυγας, ούτε λειτουργία κατά το δοκούν, ζητώντας γι΄ αυτό από την Διοίκηση επίσημο σχετικό σχεδιασμό της λειτουργίας της νέας πτέρυγας και μετά επανεκτίμηση των νέων δεδομένων.
     - Τροποποίηση του οργανισμού σε ότι έχει να κάνει με την λειτουργία των ΤΕΠ και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ.

ΙΙ. Ομόφωνα εγκρίναμε την δαπάνη για την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ του 2010, πού ανήλθε στο ύψος των 8.570 Ευρώ. Η δαπάνη αυτή αφορούσε την αγορά των δώρων, για τα 330 παιδιά των Συναδέλφων – μελών μας από τα 558 συνολικά που περιμέναμε, δηλ για τις 170 οικογένειες-μέλη μας από τις 317 πού περιμέναμε, καθώς επίσης και τα έξοδα της εκδήλωσης.
                                 Αναλυτικά τα προαναφερόμενα έξοδά μας είναι:
  - 1300 Ευρώ για την Αίθουσα. - 350 Ευρώ για το Θεατρικό. - 200 Ευρώ για τον Ταχυδακτυλουργό. - 60 Ευρώ για Φωτογραφίες. - 60 Ευρώ για Φούσκες και Καραμέλες. - 6600 Ευρώ για την αγορά των Δώρων.

ΙΙI. Αποφασίσαμε ομόφωνα και για φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για την Παρασκευή 21/1/2011, την διοργάνωση της καθιερωμένης πλέον εκδήλωσης για την ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας.
ΙV. Αποφασίσαμε την συμμετοχή μας στις επικείμενες Απεργιακές Κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ, στα πλαίσια των αποφάσεων και διαδικασιών του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς επίσης και την πραγματοποίηση σχετικής, με τις κινητοποιήσεις και τα κτιριακά μας θέματα, ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

                   Δ .Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: