Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Για αναγκαιότητα Επαναλειτουργίας Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας.

   Αριθμ. Πρωτ:….….....10.
Πάτρα………......17.1.11.

ΠΡΟΣ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ακόμη μια φορά επαναλαμβάνουμε την ΣΤΑΘΕΡΗ και ΜΟΝΙΜΗ επιδίωξή μας, πού δεν είναι άλλη από την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ από το ΠΠΝΡΙΟΥ όλων των εκεί ευρισκόμενων Εργαζόμενων και Υπηρεσιών μας.
και την επαναλειτουργία μας
επιτέλους στις δικές μας κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι συνθήκες εργασίας και παροχής υπηρεσιών θα είναι σαφώς καλύτερες απ΄ αυτές πού κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες προσφέρουμε στο ΠΠΝΡΙΟΥ, με στόχο βεβαίως και προοπτική την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου μας το συντομότερο δυνατόν.
Γι΄ αυτό το λόγο
όλο αυτό το τελευταίο διάστημα έχουμε αφιερώσει όλο μας το ενδιαφέρον στα κτιριακά ζητήματα του Αγ. Ανδρέα,
    • τόσο για την πορεία και ολοκλήρωση των εργασιών της νέας πτέρυγας.
    • Όσο και για την πορεία της προμήθειας του εξοπλισμού, όπου δυστυχώς δικαιωνόμαστε για τις παρεμβάσεις μας και τις πιέσεις στις μεγάλες και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του παρελθόντος.
    • Αλλά και για την πορεία του 7όροφου κτιρίου, πού επί 18 ολόκληρους και πλέον μήνες ήταν στην εγκατάλειψη
με πιέσεις και παρεμβάσεις στο Υπουργείο, την ΔΕΠΑΝΟΜ, την Υ.ΠΕ και την Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρεμβάσεις πού το ξανατονίζουμε ότι τις θεωρούμε πρώτης προτεραιότητας, πολύ πιο πολύ ειδικά αυτήν την πάρα πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τον χώρο των Δημόσιων Νοσοκομείων.
Εχοντας λοιπόν πλήρη γνώση της κατάστασης, στις δύο συσκέψεις πού έγιναν και στις οποίες συμμετείχαμε,
ζητήσαμε
την ΑΜΕΣΗ επιστροφή μας και επαναλειτουργία μας στις δικές μας κτιριακές εγκαταστάσεις με σαφές και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πού δεν θα ξεπερνάει το όρια του ΓΕΝΑΡΗ, ευελπιστώντας να μην χρειαστούν γι΄ αυτό κινητοποιήσεις τις οποίες δεν αποκλείσαμε.
Με την ελπίδα ότι
  • θα έχουν ολοκληρωθεί οι όποιες κτιριακές ατέλειες της νέας πτέρυγας, ατέλειες πού σαφώς υπάρχουν και που μπορούν να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, της πτέρυγας πού δικαιωνόμαστε ως Σωματείο, για την κατά αποκλειστικότητα διεκδίκησή της και επέκτασή της.
  • Θα υπάρξουν οι στηρικτικές λειτουργίες σε Ακτινολογική, Εργαστηριακή και Κ/Δ κάλυψη, λειτουργίες για τις οποίες υπάρχουν και έχουν βρεθεί οι σχετικές λύσεις.

Τονίσαμε και στις δυο συσκέψεις ότι θα συμβάλλουμε γι΄ αυτήν την επαναφορά της λειτουργίας μας, στις δικές μας κτιριακές εγκαταστάσεις, αρκεί να εγγυάται ο υπογράφων την σωστή και ασφαλή λειτουργία μας και να επιστρέψουν ταυτόχρονα όλα τα τμήματα και όλο το Προσωπικό μας πού σήμερα βρίσκεται και εργάζεται στο ΠΠΝΡΙΟΥ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: