Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 2ης/10.3.2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕIOY.

          Την  ΠΕΜΠΤΗ 10/3/2011, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, με τα παρακάτω  θέματα:
     Ι.  Η  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΜΑΣ   ΣΤΗ  ΝΕΑ  ΠΤΕΡΥΓΑ  ΚΑΙ  Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ   ΤΩΝ
           ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ.
    ΙΙ.  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
  ΙΙΙ.  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ  Κ.Υ.
   ΙV. ΔIAΦOΡA  TΡEXONTA   ZHTHMATA.                                  
           Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν οι:  Αγγελακοπούλου, Ασλανίδη, Σουγλέρης, Χατζηλάμπρου και ο Πελεκούδας που προσήλθε στο τέλος της Συνεδρίασης, μετά από  σχετική  εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας στα προαναφερόμενα θέματα και βεβαίως  σχετική διαλογική συζήτηση  σε όλα αυτά, των μελών του Δ.Σ, είχαμε
  Ι. Οσον αφορά το Ι ΘΕΜΑ:  Μετά την επίτευξη των στόχων  μας, που ήταν ή επαναφορά όλων μας από το ΠΠΝΡΙΟΥ και η επαναλειτουργία μας στη Νέα Πτέρυγα, επιτυχία που οφείλεται κύρια στις παρεμβάσεις μας, στην πιεστική επιμονή μας  και βεβαίως την δυναμική που αναπτύξαμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
          Εκτός από τις εκκρεμότητες της νέας πτέρυγας, εκκρεμότητες που θα παρακολουθούμε από κοντά και πού έχουν να κάνουν με την λειτουργία της Μ.Ε.Θ, της Ν/Χ, του 3ου Χειρουργικού Τραπεζιού, της λειτουργίας του Νεκροτομείου, των εφημεριών και βεβαίως των ελλείψεων κλπ άλλων εκκρεμοτήτων, ΟΜΟΦΩΝΑ συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις μας  για τα παρακάτω:
-         Ολοκλήρωση άμεσα,  των εργασιών του 2ορόφου κτιρίου και παράδοσή του το συντομότερο δυνατόν σε λειτουργία για την στήριξη της νέας πτέρυγας και την παραπέρα ανάπτυξη του Νοσοκομείου.
-         Αμεσα προκήρυξη του διαγωνισμού και  ολοκλήρωση των υπόλοιπων οικοδομικών κλπ  εργασιών στο κεντρικό σεισμόπληκτο 7όροφο κτίριο, με ταυτόχρονη προκήρυξη και του διαγωνισμού για την προμήθεια του ξενοδοχειακού κλπ εξοπλισμού, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να ξαναλειτουργήσει το άκρως απαραίτητο κεντρικό μας  κτίριο.
          Για την καλύτερη  και πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας και μάλιστα σε ενιαίους χώρους, ΟΜΟΦΩΝΑ  αποφασίσαμε  την διεκδίκηση:
-         Μετά την προσθήκη στη νέα πτέρυγα του ενός ορόφου, της σοφής και σωτήριας δικής μας αποκλειστικής διεκδίκησης, που έδωσε την λύση στην επαναφορά μας από το ΠΠΝΡΙΟΥ και στην επαναλειτουργία μας, την προσθήκη ενός ακόμη  ορόφου, του άκρως απαραίτητου δεύτερου ορόφου,  από τους δύο συνολικά που διεκδικούσαμε για την νέα πτέρυγα.
-         Ανέγερση ενός νέου 5όροφου κτιρίου, δίπλα από την νέα πτέρυγα, για την απαραίτητη ανάπτυξή μας σε ενιαίους και σύγχρονους χώρους.
-         Ολοκλήρωση το συντομότερο δυνατόν, τόσο του νέου κτιρίου στη θέση της σχολής για την κάλυψη των αναγκών του Ψυχιατρικού τομέα πού επίσης έχει δρομολογηθεί να αναπτυχθεί στο Νοσοκομείο, όσο και του κτιρίου για την επείγουσα στέγαση του Φαρμακείου.
          Εκτός από τα κτιριακά ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε την διεκδίκηση ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ενός οργανισμού πού θα πρέπει να προβλέπει:
-   Τ.Ε.Π  και βεβαίως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ.
-   Β΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ και  Β΄ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.
-   Β΄ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ και Βεβαίως ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.
          Σε ότι αφορά το προσωπικό, εκτός από την επιστροφή όλων των μετακινημένων και αποσπασμένων στις οργανικές τους θέσεις,  ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε την διεκδίκηση πρόσληψης Προσωπικού, σε τμήματα που λόγω των πολλών Συνταξιοδοτήσεων αδειάζουν και δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, όπως: Διοικητικών, τεχνικών και Βοηθητικού Προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. 
ΙΙ. Οσον αφορά το ΙΙ ΘΕΜΑ: ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίναμε τις δαπάνες που κάναμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε, όπως:
-         Την πρωτοχρονιάτικη Πίττα που κόστισε 340 Ευρώ.
-         Και την Τσικνοπέμπτη που κόστισε 1.317,50 Ευρώ.
ΙΙI. Οσον αφορά το ΙΙΙ ΘΕΜΑ:  Μετά τις Συγκεντρώσεις-Συναντήσεις που είχαμε με τους ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΥΣ, τους ΘΕΡΜΑΣΤΕΣ κλπ κλάδους, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε την συνέχιση των συγκεντρώσεων με όλους τους χώρους χωριστά, αρχής γενομένης με Διοικητικούς, Τεχνική Υπηρεσία, Κέντρα Υγείας, Θυρωρούς  κλπ.
ΙV. Οσον αφορά το ΙV ΘΕΜΑ: ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε :
          - Με αφορμή την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι περνάμε, άμεσα συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για ΣΥΣΤΑΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  του άκρως απαραίτητου πλέον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.
          - Με αφορμή τον επικείμενο επαναπροσδιορισμό του Υγειονομικού χάρτη της χώρας μας, πρόσκληση σχετικής ΣΥΣΚΕΨΗΣ,  μετά από  πρωτοβουλία μας, όλων των Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής μας και των συνδικαλιστικών  φορέων των γιατρών, για ενιαία θέση και κοινό μέτωπο για τις υγειονομικές μονάδες της  περιοχή μας.
         - Αγορά του άκρως απαραίτητου για την λειτουργία του Σωματείου μας ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ μηχανήματος.
         -  Με αφορμή την απόλυση των 26 Εργαζόμενων του ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ και την ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ του Προέδρου του Σωματείου τους, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσαμε την έκδοση σχετικού ψηφίσματος.
                           Δ .Σ   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: