Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι - Νέα γενική 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

        Προχθές και συγκεκριμένα την ΠΕΜΠΤΗ 31/10/13, στα πλαίσια της καλύτερης διοργάνωσης και προετοιμασίας της Απεργιακής Κινητοποίησης, βρέθηκε στην Πάτρα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ επισκέφθηκε χώρους εργασίας, εισπράτοντας όπως είπε την αβεβαιότητα των Εργαζόμενων για το Εργασιακό τους μέλλον.
      «Στόχος μας είναι η ανατροπή της πολιτικής που απαξιώνει και διαλύει τα δημόσια αγαθά, όπως η υγεία, η παιδεία, οι συντάξεις. Κινδυνεύουμε η οικονομική κρίση να μετατραπεί σε ανθρωπιστική, αφού υπάρχουν χιλιάδες ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στα δημόσια αγαθά. Σύντομα θα έχουμε νέες οριζόντιες περικοπές με 11.000 απολύσεις στο δημόσιο τομέα και 12.500 διαθεσιμότητες. Ο αγώνας για να μην περάσει αυτή η πολιτική και για την ανατροπή της πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζόμενου», ανέφερε ο κ. Κουτσουμπέλης.
Στους δρόμους οι εργαζόμενοι - Νέα γενική 24ωρη πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου         Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Πετρόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 10.30 το πρωί με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: