Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Το Σωματείο μας για την κατάσταση στο τμήμα των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ.

   Οι ελάχιστοι εναπομείναντες  Συνάδελφοι Εργαζόμενοι ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ, που αναγκάζονται απέναντι στην πληθώρα των περιστατικών που δέχεται το Νοσοκομείο και πού δικαίως θέλουν ΑΜΕΣΗ και ΑΣΦΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, να εργάζονται με δύο άτομα στο κεντρικό κτίριο, με ένα στο Χειρουργείο του 409 και ένα γενικά σ΄ όλο το 409, ακόμη και τις ημέρες εφημερίας,
                             Εξαντλημένοι  και  αγανακτισμένοι
Χθες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν για λίγο την εφημερία, προσφεύγοντας στο Σωματείο για να αναζητήσουν ΣΤΗΡΙΞΗ και ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της απάνθρωπης λειτουργίας τους, την ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ της κατάστασης που καθημερινά βιώνουν και που δυστυχώς παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, τόσο για τους Ασθενείς όσο και για τους ίδιους.
         Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι Τραυματιοφορείς, που έχουν απόλυτο δίκιο για την κατάσταση που βιώνουν, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν, δίκιο που δεν μπορούν να το εκφράσουν πουθενά γιατί έχουμε αφεθεί γενικά στην τύχη μας,
      Καλύπτουν σήμερα και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό ακόμη
όλα τα ωράρια εργασίας  χάριν των αποσπασμένων που σήμερα έχουμε και εργάζονται ακόμη στο χώρο του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ. Αποσπασμένοι και μετακινημένοι που εάν και εφ΄ όσον επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους θα αναγκαστούμε να αφήσουμε ακάλυπτες αρκετές βάρδιες  και υπηρεσίες.   
          Αυτή η απερίγραπτη κατάσταση που την μεταφέραμε χθες  στον Διοικητή της 6ης Υ.Πε και για την οποία δεν πήραμε καμία απάντηση  αντιμετώπισής της, αξίζει να το τονίσουμε ότι σήμερα στηρίζεται και αντιμετωπίζεται από τους πολίτες-συνοδούς που βοηθάνε τους Συναδέλφους μας στην διεκπεραίωση των περιστατικών, δεν πάει άλλο.  
                          Εκπέμπουμε S.O.S όσο είναι ακόμη καιρός…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: