Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για την σημερινή 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

        Η αυριανή μας ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που προκηρύχθηκε από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, δεν είναι προϊόν πίεσης από καμιά παράταξη και κανέναν άλλον παράγοντα, είναι απόρροια της ΟΛΟΜΕΤΩΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ που συνεχίζουν να δέχονται όλοι οι Εργαζόμενοι και γενικά όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας. Είναι απόρροια της πολιτικής πού εφαρμόζεται, της πολιτικής πού οδηγεί την χώρα σε ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, με 1.700.000 ανέργους, με 3.000.000 ανασφάλιστους, με καθημερινές αυτοκτονίες πολιτών, με χιλιάδες οικογένειες στην πείνα την φτώχεια και την εξαθλίωση.

      Με την αυριανή ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ακόμη μια φορά στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική που και πάλι έχει στο στόχαστρο της τα δικαιώματα των Εργαζόμενων και τις κοινωνίας, τούς Εργαζόμενους στο Δημόσιο και τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά. Αντιστεκόμαστε ενάντια στις μνημονικές πολιτικές, τις πολιτικές που μας θέλουν χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ - χωρίς ΣΥΝΤΑΞΗ - χωρίς ΑΣΦΑΛΙΣΗ - χωρίς ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και άλλα πολλά.

         Μετά τις πρώτες 15.500 διαθεσιμότητες που προωθήθηκαν, προετοιμάζεται ο δεύτερος γύρος με ακόμη περισσότερες, αλλά και με απολύσεις 15.000 Εργαζόμενων, καθ΄ υπόδειξη της Τρόϊκας.

          Νέοι φορείς και υπηρεσίες ετοιμάζονται για Συγχώνευση και κατάργηση. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ. Κλείνουν Δημόσια Σχολεία και Υπηρεσίες Υγείας, ενώ ταυτόχρονα επιβάλλονται νέα χαράτσια σε βάρος των Πολιτών.

        Τα εναπομείναντα Ασφαλιστικά μας δικαιώματα ξαναμπαίνουν στη κλίνη του προκρούστη. Αντί να επιστρέψουν στα ταμεία τα κλεμμένα αποθεματικά, προωθούν νέες μειώσεις στις Συντάξεις και το Εφάπαξ, ενώ παράλληλα νέες ανατροπές προετοιμάζονται στην κοινωνική Ασφάλιση.

           Νέα φορολεηλασία έρχεται στα ήδη πενιχρά εισοδήματά μας με τον προϋπολογισμό του 2014.

         Ο Αυταρχισμός της κυβέρνησης συνεχίζεται και εντείνεται. Μετά την ποινικοποίηση των αγώνων, την πολιτική επιστράτευση, τις διώξεις σε βάρος Συνδικαλιστών, κατατίθενται τροπολογίες αλλάζοντας κατά περίπτωση το πειθαρχικό δίκαιο και τον Υπαλληλικό κώδικα.

         Για όλα αυτά λοιπόν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, συνεχίζουμε με την ΝΕΑ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ πού έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για την ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11/13.
                                             ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
- Κατά της πολιτικής των ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ των χιλιάδων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ  και 
  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
- Κατά της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της Δημόσιας ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-  
  ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 
- Κατά της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ των Υπηρεσιών και της εκχώρησης τους στους 
   Ιδιώτες. 
- ΕΝΑΝΤΙΑ στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. 
- ΕΝΑΝΤΙΑ στις νέες ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ σε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΦΑΠΑΞ και τις νέες φορολογικές 
   επιβαρύνσεις.

      Ο Αγώνας για να μην περάσει αυτή η πολιτική και για την ανατροπή της, πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε Εργαζόμενου.

      Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές και να προωθήσουμε μιαν άλλη πολιτική που θα υπηρετεί τούς Εργαζόμενους και την Κοινωνία.

         ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

                     σήμερα τετάρτη 6/11/2013.

      ΟΛΟΙ κ΄ΟΛΕΣ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:30 πμ

                   μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: