Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Eντονες και συνεχείς οι κόντρες των Συνδικαλιστών με την Υποδιοικήτρια της Υ.Πε.

       Απαντώντας σε σχετικές δηλώσεις της Υποδιοικήτριας της 6ης Υ.Πε στον τοπικό τύπο, για τις αντιδράσεις των Συνδικαλιστών με αφορμή την εμπλοκή της στις δικαστικές διενέξεις της Ε.Ν.Ε με Εργαζόμενους Νοσοκομειακούς Υπαλλήλους, σας γνωρίζω ότι:
           Στον συμβιβασμό που υπήρξε στη Δικαστική Διαμάχη μεταξύ ΕΝΕ και Συνδικαλιστών, η Κα Αλμπάνη δεν ήταν μηνυτής αλλά μάρτυρας για λογαριασμό της ΕΝΕ. Πράξη και στάση ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, την στιγμή που ασκεί τα καθήκοντα της Υποδιοικήτριας στην Υ.Πε, όπου σεβόμενη τον τίτλο που κατέχει, η συμπεριφορά της και η πρακτική της θα έπρεπε να ήταν διαφορετικές, πέρα και έξω απ ΄αυτές τις προαναφερόμενες διενέξεις. Θα έπρεπε να συνθέτει και όχι να διασπά και να δημιουργεί περαιτέρω αντιθέσεις και τριβές.
        Ως μάρτυρας λοιπόν δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στο πλαίσιο του συμβιβασμού, γεγονός που από την στιγμή που ζητήθηκε, δημιουργεί μεγάλο και έντονο προβληματισμό σε μας.
         Σε ότι αφορά τις ενέργειες που θα μπορούσε να προβεί με τον τίτλο που κατέχει, για τις σχετικές ανακοινώσεις των Εργαζόμενων, θα τις συνιστούσα να διαβάσει της αρμοδιότητές της και τις δικαιοδοσίες της, πριν από τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις που ξεστομίζει, δηλώσεις-απόψεις -έμμεσες απειλές που αντίκειται στις διατάξεις του 1264. Δηλώσεις και απειλές που ξεστομίζονται και από άλλους αυτού του περιβάλλοντος και που δυστυχώς γι΄ αυτήν και όχι μόνον, επιβεβαιώνουν τις απόψεις μας για τα περί σεβασμού, που ακόμη μια φορά θυμίζουμε σ΄ αυτήν και το σχετικό περιβάλλον ότι δεν επιβάλλεται αλλά κατακτιέται.
           Ο Πρόεδρος του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.
                  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
                   ............................................
.....Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://workspaces.acrobat.com/?d=QScSwups7tHUhlntlpAfeA
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: