Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Παρέμβαση στην ΠΟΕΔΗΝ για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ των 176 Ευρώ.

Συνάδελφοι
         Ως γνωστόν σε όλους, είμαστε ο κλάδος Εργαζόμενων, που παρά τις αντίξοες συνθήκες πού εργαζόμασταν και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, δεν μας δόθηκε ποτέ το γνωστό επίδομα των 176 Ευρώ.

         Το επίδομα αυτό, πάρα πολλοί Συνάδελφοι Εργαζόμενοι, ίσως όλοι στον Δημόσιο τομέα Υγείας, το διεκδικούν ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ για όλο το χρονικό διάστημα που αυτό καταβαλλόταν στον Δημόσιο τομέα.
         Αυτή η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΔΙΚΗΣΗ, μέχρι σήμερα είχε ως αποτέλεσμα, κάποιοι Συνάδελφοι να έχουν εισπράξει αυτά τα χρήματα γιατί εγκαίρως εκδικάστηκε η υπόθεσή τους στα Δικαστήρια, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που δεν τα έχουν εισπράξει γιατί τα Δικαστήρια δεν έχουν προσδιορίσει ακόμη την εκδίκαση των διεκδικήσεων τους.
         Απέναντι λοιπόν σ΄ αυτήν την εκκρεμότητα και συνάμα ΑΔΙΚΙΑ, ΖΗΤΑΜΕ από το ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ, να εντάξει στο νέο της ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, την ΚΑΤΑΒΟΛΗ αυτού του επιδόματος με κυβερνητική πολιτική απόφαση, σε όλους όσους δεν το έχουν πάρει και να κλείσουν έτσι όλες οι εκκρεμείς σχετικές δικαστικές διεκδικήσεις, όπως έχει γίνει και κατά το παρελθόν με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: