Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Σχετικά με την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην 6η Υ.Πε.

          Στην πολύχρονη Συνδικαλιστική μας δράση και διαδρομή, ποτέ δεν πήραμε θέση για όλους αυτούς τους εκάστοτε διοριζόμενους σε θέσεις ευθύνης, όπως είναι οι διορισμένες Διοικήσεις στα Νοσοκομεία και στις Υ.Πε, στο ξεκίνημα της θητείας τους.
          Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, άν και ο νέος Διοικητής της 6ης Υ.Πε είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μαζί παλέψαμε για μιά σειρά ζητήματα που αφορούσαν τον Δημόσιο τομέα Υγείας της περιοχής μας. Μαζί δώσαμε την μάχη ενάντια σε όλες εκείνες τις διώξεις που υπήρξαν πρόσφατα από την 6η Υ.Πε, ενάντια σε Συνδικαλιστές και Εργαζόμενους.
         Ολους αυτούς τους ασκώντες Διοίκηση, τους κρίνουμε ευθέως κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους και βεβαίως στο τέλος της θητείας τους, εκ του αποτελέσματος.
          Αυτήν την φορά όμως, θα πάρουμε θέση και θα πούμε, ότι με τον διορισμό της νέας Διοίκησης στην 6η Υ.Πε, επιτέλους μπαίνει τέλος στην χειρότερη Διοίκηση που πέρασε ποτέ από την 6η Υ.Πε. Μπήκε επιτέλους τέλος στην πιο ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που πέρασε από την 6η Υ.Πε. Μπήκε επιτέλους τέλος σε εκείνο το συνονθύλευμα της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ, που αν και προέρχονταν από τον χώρο της Υγείας λειτούργησαν μαζί με την παραδιοίκηση που είχαν στήσει ΕΧΘΡΙΚΑ και μάλιστα ΔΙΩΚΤΙΚΑ απέναντι στους Εργαζόμενους - στους Συνδικαλιστές και βεβαίως στο Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ, όπως φάνηκε και με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την Συνέντευξη τύπου που παραχώρησε κατά την αποχώρησή του ο Διώκτης ¨Διοικητής ¨ Κατσίβελλας, αυτός που εγκαινίασε και εφάρμοσε όλες αυτές τις πρακτικές που προαναφέρουμε.
          Έτσι λοιπόν ΕΥΘΑΡΣΩΣ θα πούμε ότι μετά τον ορισμό της νέας Διοίκησης φυσάει άλλος άνεμος σε όλους εμάς τους Εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας στην περιοχή μας, γιατί η 6η Υ.Πε απαλλάχθηκε από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΣΗ των ΔΙΩΚΤΩΝ, που δεν είναι άλλοι από τον ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ που λειτούργησε με φασιστικές πρακτικές, την Νοσηλεύτρια ΑΛΜΠΑΝΗ (αλήθεια αυτή πληρωνόταν όλο αυτό το διάστημα που παρέμενε στην Υ.Πε παρά την προ πολλού λήξης της θητείας της-γιατί δεν έχει πάει ακόμη για δουλειά στην Υπηρεσία της), τον ΣΤΑΚΙΑ (που ήλθε ελάχιστα βελτιωμένος από τον προκάτοχό του, αλλά στην ίδια πολιτική γραμμή σε ότι αφορά τις επιλογές του, επιλογές όπως αυτή με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, μια επιλογή που μας ταλαιπωρεί ακόμη μέχρι και σήμερα) και βεβαίως τον γνωστό Νομικό Σύμβουλο, που δυστυχώς είναι ο μόνος που ακόμη παραμένει και που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ το συντομότερο δυνατόν να απαλλαγούμε από την παρουσία του, όπως διεκδικούν όλα τα Συνδικαλιστικά όργανα του χώρου της Υγείας στην περιοχή μας, η ΠΟΕΔΗΝ και η ΑΔΕΔΥ.
           Απ΄ αυτό το κάδρο σαφώς εξαιρείται ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που ήταν μακριά και έξω από τις προαναφερόμενος πρακτικές, που ήταν συνεργάσιμος με όλους μας, μια συνεργασία για την οποία οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει μηνυθεί και σέρνεται και αυτός μαζί με εμάς στα Δικαστήρια την 21/4/15 από τον προαναφερόμενο Νομικό Σύμβουλο, στον οποίο προΐστατο, τον νομικό Σύμβουλο που έσυρε πριν λίγες ημέρες στα δικαστήρια και τον νέο Διοικητή της 6ης Υ.Πε, με την ιδιότητα του Προέδρου της ΕΙΝΑ, τον νομικό Σύμβουλο που ξανα-επιτέθηκε σε Εργαζόμενη στην 6η Υ.Πε.
       Νοιώθουμε λοιπόν πολύ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ που επιτέλους απαλλαχτήκαμε από τους ΔΙΩΚΤΕΣ.
                        ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπήκε τέλος.  
         ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΟΣ σ΄ αυτήν την μαύρη και σκοτεινή περίοδο της 6ης Υ.Πε, μια μαύρη περίοδος που το ξανατονίζουμε ξεκίνησε από την περίοδο του ΔΙΩΚΤΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα με την Διοίκηση και την Παραδιοίκηση που αυτός λειτούργησε στην 6η Υ.Πε, μια Υ.Πε που θέλαμε και θέλουμε να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του χώρου της Υγείας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων.                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: