Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σωματείου μας για τα ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ στην ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ.

          Είμαστε ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μονάδα Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου μας, όπου ο συντονιστής Διευθυντής της αρνήθηκε να χορηγήσει την προγραμματισμένη θεραπεία σε ασθενείς με ογκολογικές παθήσεις, με το αστείο επιχείρημα ότι αυτούς τους ασθενείς τους παρακολουθούσε άλλη ιατρός.
          Η ΑΜΕΣΗ αντίδραση των συγκεκριμένων Ασθενών αλλά και η ακαριαία παρέμβαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, γι΄ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια, έφεραν στην επιφάνεια πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα για το οποίο υπήρξε και καταδικαστική απόφαση και τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος, προβλήματα που δυστυχώς και μάλιστα κακώς αντανακλούν στους Ασθενείς, προβλήματα που σαφώς θα πρέπει να διερευνηθούν, να αξιολογηθούν και να αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ.
          Προβληματιζόμαστε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ γι΄ αυτό το προαναφερόμενο γεγονός, που αν και ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ και ευτυχώς ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ, αμαυρώνει την λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Προβληματιζόμαστε βεβαίως διπλά, που γι΄ αυτό το ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ γεγονός υπήρξαν δυστυχώς Ιατροί ως μάρτυρες Υπεράσπισης, ΚΟΝΤΡΑ στον μονόδρομο που προχώρησε η Διοίκηση.
        ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ότι όλα αυτά που συνέβησαν και για τα οποία επιλήφθηκε θετικά η Δικαιοσύνη, να μην είναι μια μπόρα που πέρασε και που θα ξεχαστεί με το διάβα του χρόνου, αλλά να υπάρξει συνέχεια μέχρι την επίτευξη της ομαλής και σωστής λειτουργίας του προαναφερόμενου τμήματος, για το οποίο έχουμε πάρει πάρα πολλές φορές θέσεις, τόσο στην ανάδειξη των προβλημάτων όσο και στην αντιμετώπισή τους.
                            ...............................................................................
        Διαβάστε σχετικά,  κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
1. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=86990
2. http://patratora.gr/archives/82181
3. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=87147
4. http://patratora.gr/archives/82177
5. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=87089
6. http://achaianews.gr/index.php/νεα/14-κοινωνία/2897-φυλάκιση-12-μηνών-στον-γκινόπουλο
7. http://www.tempo24.gr/eidisi/12224/ahaia-i-enosi-nosokomeiakon-iatron-gia-ta-gegonota-sti-monada-himeiotherapeias-toy
8. http://www.tempo24.gr/eidisi/12232/patra-fylakisi-12-minon-ston-kathigiti-ogkologias-panagioti-gkinopoylo

Δεν υπάρχουν σχόλια: