Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Πάτρα: ΣΟΚ - Χρήση ναρκωτικών μέσα στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"! "Βρίσκουμε σύριγγες", καταγγέλλει το Σωματείο εργαζομένων

        Καταγγελίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών στους χώρους του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, έκαναν πολίτες στο tempo24.gr.
      Σύμφωνα με μαρτυρίες, νεαροί δεν διστάζουν να περάσουν στον εσωτερικό χώρο του ιδρύματος, ψάχνοντας γωνιά για να κάνουν χρήση ουσιών. Μαζί τους και τα απαραίτητα σύνεργα τα οποία, πετάνε όπου βρουν. Η υγειονομική "βόμβα" μεγάλη, διαμαρτύρονται Πατρινοί που έχουν δει τα φαινόμενα αυτά να αυξάνονται επικίνδυνα.
     Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" Κώστας Πετρόπουλος, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, τονίζοντας ότι υπάρχουν εμφανή αποδεικτικά στοιχεία, όπως σύριγγες και άλλα που χρησιμοποιούν οι νεαροί σε διάφορα σημεία του νοσοκομείου. Δεν είναι η πρώτη φορά, που έρχεται στο προσκήνιο η έλλειψη φύλαξης των χώρων του νοσοκομείου. Παράλληλα, είναι πολλές και οι φορές που το Σωματείο έχει προχωρήσει σε σχετικές αναφορές για την έλλειψη φύλαξης και την εν γένει κακή κατάσταση της λειτουργίας του ιδρύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: