Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

          Αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας, μετά την σχετική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ που πραγματοποίησαν στον χώρο της Συνεδρίασης τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας. Μια παράσταση-κατάληψη που είχε να κάνει με την μη σύννομη σύνθεση και συγκρότηση του συγκεκριμένου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, όπως έχει επισημανθεί πάρα  πολλές φορές, τόσο με επιστολές μας στην Διοίκηση, στο Υπουργείο, στην ΠΟΕΔΗΝ κλπ,  αλλά και προφορικά μέσω του εκπροσώπου των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου στις σχετικές Συνεδριάσεις  του.
        Αξίζει να επισημάνουμε ότι, επειδή οι Διοικούντες προχώρησαν στον προσδιορισμό της συνεδρίασης  αυτού του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, χωρίς να ευαισθητοποιηθούν, ή άν το θέλετε να  λάβουν υπ΄ όψιν τους ως όφειλαν τις καταγγελίες μας, αναγκαστήκαμε χθες το πρωί να προχωρήσουμε σε μια σχετική σύσκεψη των μελών του Δ.Σ του Σωματείου μας, στο Σωματείο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας, όπου αποφασίσαμε την προαναφερόμενη παράστασή μας. Μια παράσταση - παρέμβαση πρώτα στην Διοίκηση και στη συνέχεια εάν δεν μας έπειθε η Διοίκηση, να προχωρούσαμε στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ  στο χώρο συνεδρίασης του Υπηρεσιακού.
          Δυστυχώς στην προαναφερόμενη Συνάντησή μας, που έγινε με τον ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ που βρισκόταν στο χώρο της Διοίκησης, δεδομένου ότι χθες δημοσιεύθηκε και επίσημα ο διορισμός του, δεν προσκομίστηκε κάτι πειστικό, κάτι συγκεκριμένο που να αποδείκνυε την νομιμότητα της σύνθεσης και συγκρότησης του συγκεκριμένου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να προχωρήσαμε στην προαναφερόμενη κατάληψη. και κατ΄ επέκταση αναβολή της συνεδρίασης του ¨Υπηρεσιακού Συμβουλίου¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: