Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Σχετικά με την ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ

   Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 17/1/20 στις 12 το μεσημέρι, η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Σωματείου μας, παρουσία του εκπροσώπου της Περιφέρειας Αντιπεριφερειάρχη  Μπονάνου, του πρώην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Κου Απόστολου Κατσιφάρα και του περιφερειακού Συμβούλου Χατζηλάμπρου Βασίλη, του Διοικητή της 6ης Υ.Πε του Κου Γιάννη Καρβέλη, του Νέου Διοικητή του Νοσοκομείου μας Θεοδωρόπουλου Ηλία και του Αναπληρωτή Δημόπουλου Παναγιώτη, του Βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ του Κου Τσιγκρή.
      Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους, Ιατρούς και Συνταξιούχους, αλλά και τους  καλεσμένους εκπροσώπους των φορέων της Πόλης μας, αίθουσα, στην ως συνήθως πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας, είχαμε:    


      -  Κατ΄ αρχήν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και σχετικά εορταστικά τραγούδια από την ΧΟΡΩΔΙΑ των εκπαιδευτηρίων ¨ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨, υπό την Διεύθυνση της Κας κουτσοπούλου Ελένης, στους οποίους προσφέρθηκε ένα συλλεκτικό αναμνηστικό βιβλίο με την ιστορία του Νοσοκομείου. 
          - Στη συνέχεια την ΕΥΛΟΓΙΑ της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, από τούς Ιερείς-Εκπροσώπους του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομου.  

            - Στη συνέχεια την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση «Οργανισμός-Προσλήψεις και Κτιριακά οι διεκδικήσεις μας για την νέα Χρονιά», από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο  και στη συνέχεια τον σχετικό χαιρετισμό του, την καθιερωμένη ομιλία του, ομιλία που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.(https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A21ac93ab-7865-4abf-a1c6-ee8d06665fef).

      - Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου και Αναπλ. Διοικητή, τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τον Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ Ηλία Σκεπετάρη, τον Πρόεδρο του Σωματείου του ΠΠΝΡ Ευαγγελάτο Γρηγόρη, την εκπρόσωπο του Σωματείου των Εργαζόμενων του ΝΝΘώρακος την Συναδέλφισσα Σουβαλιώτη, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας τον Κον Κοκίνη,  τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου μας Κώστα Δραγώτη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ τον Κον Μαζαράκη Ανδρέα και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Συναδέλφισσα Παπαναγοπούλου Γωγώ, ενώ ευχετήριο μήνυμα, που συνημμένα σας αποστέλλουμε, έστειλε ο Πρώην πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, ο Κος Γιώργος Παπανδρέου, ευχές που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.


          - Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν χρηματικό ποσό 150,00 ευρώ, προσφορά του Σωματείου μας, που κέρδισε  η  Συναδέλφισσα Νοσηλεύτρια ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, καθώς επίσης και έναν δεύτερο Λαχνό πού ήταν επίσης χρηματικό ποσό 100,00 ευρώ, προσφορά του Σωματείου μας, που κέρδισε Η Συναδέλφισσα Νοσηλεύτρια ΛΑΜΠΑ ΕΥΘΥΜΙΑ, καθώς επίσης και  την κλήρωση μιας 3ήμερης Άδειας, από τον Δκτή της 6ης Υ.Πε και την Διοίκηση του Νοσοκομείου που κέρδισε ο Συνάδελφος Βασίλης Χατζηλάμπρου. 


  -  Τέλος τον αποχαιρετισμό των 4 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε, του 2019, τους: Αμτζόπουλο Νίκο, Γενάρη Μαρία, Κόλλια Ευδοκία  και Κατσίνα Γιώργο, με την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την  πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας

      -Τέλος το Σωματείο μας βράβευσε τους τραυματιοφορείς του Νοσοκομείου μας, για την αξιέπαινη πράξη τους, που με την συλλογή πλαστικών καπακιών, απέκτησαν 4 αμαξίδια-καρότσια μεταφοράς ασθενών, τα οποία  στη συνέχεια πρόσφεραν στο Νοσοκομείο. 

       ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ














Δείτε όλες τις φωτογραφίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2681120751973890&type=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: