Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ορκίστηκε και ανέλαβε τα Καθήκοντά του ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου μας - «Μας επείγουν τα...Επείγοντα»

Β«ΞœΞ±Ο‚ επείγουν τα...Επείγοντα»- ΞŸΟΞΊΞ―ΟƒΟ„Ξ·ΞΊΞ±Ξ½ ΞΏΞΉ Ξ½Ξ­ΞΏΞΉ Διοικητές στα Νοσοκομεία Αιγίου, "Αγ. Ανδρέας" ΞΊΞ±ΞΉ ΞšΞ±ΟΞ±ΞΌΞ±Ξ½Ξ΄Ξ¬Ξ½ΞµΞΉΞΏ         Ορκίσθηκαν χθες οι νέοι Διοικητές πέντε Νοσοκομείων της περιοχής μας από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, στα γραφεία της Υγειονομικής Περιφέρειας.
  Ειδικότερα, ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές: Ηλίας Θεοδωρόπουλος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», Παύλος Αθανασόπουλος στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», Αθανάσιος Γεωργάκης στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας και Σπυρίδων Δερδεμέζης στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».
   Ο κ. Καρβέλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους διοικητές των νοσοκομείων και τους έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να θέσουν.
   Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην συνεχή επίβλεψη στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών ώστε να υπάρξει άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, στο εφημεριακό καθεστώς, καθώς επίσης σε διοικητικά και οικονομικά ζητήματα όπως π.χ. τον προϋπολογισμό των νοσοκομείων και στον εξορθολογισμό των δαπανών.
    Το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας των ΤΕΠ αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του κ. Καρβέλη, ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τα Επείγοντα του «Αγ. Ανδρέα» και κατέγραψε τις αδυναμίες, τα προβλήματα και τις ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία τους.
     Η νέα διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας» θεωρεί ως πρωταρχικής σημασίας ζήτημα την αξιοποίηση του χώρου του ΤΕΠ και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι αναγκαίες αλλαγές για να υπάρξει άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών και καλύτερη διαχείριση των ασθενών στον τομέα της διαλογής.
      Ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνει η 6η Υγειονομική Περιφέρεια στην καλύτερη λειτουργία των ΤΕΠ είναι το γεγονός ότι ο κ. Καρβέλης ετοιμάζει  επιστημονική ημερίδα με στόχο την ενημέρωση των γιατρών που υπηρετούν στα Επείγοντα από εξειδικευμένο γιατρό, για την καλύτερη διαχείριση των περιστατικών.
Aναδημοσίευση από gnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: