Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Το ΥΠΟΜΝΗΜΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας που ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ στην ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, κατά την πρώτη μας ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μαζί τους.

 k΄  Διοικητά
           Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας και ιδιαιτέρως στο πολύπαθο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ¨, πάρα πολλά και μάλιστα αρκετά πιεστικά.
            Η ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και οι ελλιπέστατες - οι οριακές πιστώσεις, η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του, οι ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ του εκκρεμότητες και η άναρχη μη λειτουργική χωροταξική κατανομή και οι εκκρεμότητες του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, είναι μερικά από τα γενικά - κεντρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και που μας απασχολούν εντονότατα στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
         πέρα βεβαίως
από τα προβλήματα καθημερινότητας που είναι πολλά και σοβαρά και που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται όπως θα έπρεπε, με σοβαρές επιπτώσεις στην λειτουργία μας και βεβαίως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Εργαζόμενοι, από τις ασκούμενες εις βάρος μας  κυβερνητικές πολιτικές στα Μισθολογικά, τα Συνταξιοδοτικά, τα φορολογικά, τα ζητήματα των αξιολογήσεων κλπ ζητήματα που βεβαίως αφορούν και το σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων της χώρας μας.
       Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δώσαμε μεγάλους και σκληρούς αγώνες για την  ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου μας, ένας στόχος που σαφώς περνούσε:
………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………...……………….
Διαβάστε ολόκληρο το 17σέλιδο Υπόμνημα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: