Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Επιστολή-Παρέμβαση για την χρήση από τον απερχόμενο Διοικητή αποφάσεων που δεν ισχύουν λόγω της συνεχιζόμενης εκκρεμότητας με τον Οργανισμό.

Αριθμ. Πρωτ:………...2.                          ΠΡΟΣ:  Διοικητή 6ης Υ.Πε Κον Γιάννη Καρβέλη.  
Πάτρα………..….3.1.20.                           ΚΟΙΝ:  Διοίκηση Γ.Ν Πατρών                                                                       

          Μετά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις μας, τις σχετικές με την εκκρεμότητα του Οργανισμού του Νοσοκομείου μας, αλλά και μετεκλογικά μετά την υπ΄ αριθ. 167/9.7.19 επιστολή μας που συνημμένα σας αποστέλλουμε, επήλθε συμφωνία, που τηρήθηκε μέχρι σήμερα, για καμιά μεταβολή σε ότι αφορά την υπάρχουσα κατάσταση, έως ότου ολοκληρωθεί η εκκρεμότητα του οργανισμού, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, βάσει της σχετικής ενημέρωσης μας εκ μέρους σας.

         Μοναδική εξαίρεση βέβαια των προαναφερόμενων είναι η πρόσφατη απόφαση του απερχόμενου Διοικητή, που συνημμένα σας αποστέλλουμε, σε ότι αφορά την τοποθέτηση του συντονιστή Διευθυντή στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, όπου στα σχετικά αναφέρονται αποφάσεις που επί της ουσίας δεν υφίστανται και μόνον αυτές.

      Εξυπακούεται λοιπόν ότι βάσει των προαναφερθέντων, μια τέτοια απόφαση και διαδικασία δεν είναι δυνατόν να την αποδεχθούμε και ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για την αναστολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: